PLAN ROŞU de INTERVENŢIE în Caraş Severin. O persoană a murit, alte cinci au fost rănite

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui care a avut loc pe DN 58 B, în localitatea Bocşa, din Caraş Severin, şi în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. Circulaţia în zonă a fost blocată, iar autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

04 aug. 2017, 05:20

UPDATE: Polițiștii au stabilit, după primele cercetări, că șoferul autoturismului care s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară, vineri dimineața, în orașul Bocșa, are 17 ani, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autoturism condus de de un tânăr de 17 ani și o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale din Reșița, condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma impactului dintre cele două autovehicule, și-a pierdut viața conducătorul autoutilitarei și a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane din autoturism. Din primele cercetări rezultă că, pe fondul vitezei excesive, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, într-o curbă, pe direcția de mers Timișoara-Reșița, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoutilitara condusă regulamentar de șoferul de 52 de ani”, a declarat Dinu Nicorici, din partea IPJ Caraș-Severin.

Conform ISU Caraş Severin, două persoane au fost încarcerate, una dintre ele decedând. Cinci persoane au fost transportate la spital, neexistând detalii despre starea lor.

La nivelul judeţului Caraş Severin s-a activat planul roşu de intervenţie.

La faţa locului a acţionat un echipaj cu o autospecială de stingere şi cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, 2 autospeciale pentru munca operativa şi e echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Circulaţia rutieră în zonă a fost blocată.

Citeşte şi Accident grav în Constanţa. Cinci persoane, printre care şi un copil de doi ani, au fost rănite