Planeta morții și regenerării Pluto e în Vărsător pentru 20 ani! De ce poate fi problematic pentru aceste 3 zodii

Din când în când, „știm" că se va întâmpla ceva mare, și fie că suntem doar teoretici sau avem literalmente ceva planificat, și în sfârșit va avea loc „acum", s-ar putea să nu ne fi așteptat să vină săptămâna aceasta. E ciudat cum funcționează anul acesta. Într-o zi, nu ne putem abține să nu simțim că totul se târăște în ritm incet, iar a doua zi, „este aici... ziua cea mare.

21 feb. 2024, 17:13
Planeta morții și regenerării Pluto e în Vărsător pentru 20 ani! De ce poate fi problematic pentru aceste 3 zodii

Datorită lui Pluto în Vărsător, „ziua cea mare” poate avea loc pe parcursul mai multor zile. Trei zodii vor vedea că sunt nepregătite pentru ceea ce urmează, chiar dacă s-ar fi pregătit tehnic de luni de zile.

Urmează un șoc cu Pluto săptămâna aceasta, iar aceste trei zodii se vor simți ca și cum a fi nepregătit ar putea fi biletul de ieșire, dar nu va fi.
Pluto se va conecta cu Marte de Ziua Îndrăgostiților, iar Luna pătrată cu Venus în aceeași dată. Pe 14 februarie, vom vedea că tot ceea ce ne-am planificat a luat un alt ton. Ceea ce ne așteptăm săptămâna aceasta nu seamănă deloc cu ceea ce ne-am dorit. De fapt, putem descoperi că suntem foarte dezamăgiți de propriul nostru set de așteptări. Idealismul ne pune în locurile noastre realismul ne readuce în contact cu tot ce este bun.

Trei semne zodiacale cu horoscoape brute săptămâna aceasta:
Gemeni
Problema cu ceea ce te preocupă, Gemeni, este că nu poți să nu-ți asculți instinctul, iar instinctul tău îți spune că ceva este în neregulă cu această imagine. Acest lucru are, mai mult ca sigur, ceva de-a face cu viața ta amoroasă, deoarece simți că are loc un „eveniment” cu mize mari săptămâna aceasta și, ei bine, cu Ziua Îndrăgostiților fiind atât de importantă în mintea partenerului tău, te întrebi dacă poți îndeplini cerintele conform nevoilor lor.

Se întâmplă multe aici care funcționează în favoarea ta, mai ales cu toată energia super a lui Pluto. Cu toate acestea, s-ar putea să te simți diferit și eziti să fii prea expresiv pentru că te cunosti bine și, odată ce incepi, nu poti fi oprit. Acesta este ceea ce te îngrijorează; crezi că ai putea sa îndepărtezi spunând un lucru greșit partenerului tău în cel mai inoportun moment.

Zodiile care își găsesc adevărata fericire în următoarele 3 luni. Doar patru nativi vor avea norocul de partea lor
Este în regulă, totuși. Deși săptămâna aceasta se simte șubredă, tot ce trebuie să faci pentru a o stăpâni este să tragi aer în piept înainte de a te arunca în ceva ce prevăd că este „greu”. S-ar putea să fii o persoană care este îndrăgostită nebunește și chiar vrei să faci față pentru partenerul tău. Calmează-te, Gemeni. Nu te grăbi. Știi că săptămâna aceasta poate merge în orice direcție, așa că îndreapt-o în direcția corectă. Ai puterea de a face asta; nu ignora acest fapt.

Fecioara
Singurul motiv pentru care găsești săptămâna asta dură este că nu poți să ieși din cap, iar capul tău îți spune că nu ești iubit, nedorit și o mulțime de alte tipuri de victimizări. Poate te simți așa pentru că trimiți semnale mixte și vrei ca cineva să te observe și să-ți acorde atenție, dar oricum nu ți-ar fi acordat atenție, Fecioară? Ba da, ar face-o.

Citește și: Horoscop 22 februarie 2024. Se deschide portalul numerologic magic 222. Ce mesaje divine primim

Ești în fața presiunilor de Ziua Îndrăgostiților și vei face toată săptămâna despre „ce este în ea pentru mine?” S-ar putea chiar să faci tot posibilul să faci ceva cu adevărat minunat pentru partenerul tău romantic, dar motivele tale sunt rele! Fa acest lucru pentru a le pregăti pentru toamnă, deoarece anticipează că te vor uita în această „sărbătoare”!

Încă o dată, ești prea blocat în capul tău. Realitatea este că vrei doar să fii iubit și ți-ai face o favoare devenind realist în privința asta. Partenerul tău te adoră și închină pământul pe care mergi. Nu, nu este ca o dramă și va trebui să te descurci cu asta, dar „asta” este atât de rău? Nu, Fecioară. Viața ta este destul de fantastică, așa că treci peste asta și bucură-te de săptămână fără a o transforma într-un lucru rău. Nu este un lucru rău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.