Planete retrograde decembrie 2022. Cum ne influențează fiecare pe final de an!

Dacă te întrebi ce planete sunt retrograde în decembrie 2022, citește în continuare. Astrele au pregătit și alte surprize la finalul anului.

02 dec. 2022, 13:17
Planete retrograde decembrie 2022. Cum ne influențează fiecare pe final de an!

Planete retrograde decembrie 2022. Dacă lucrurile s-au simțit prea liniștite în cosmos, lucrurile sunt pe cale să devină foarte interesante. Deși principalul vinovat al haosului va fi Marte, deoarece retrogradul său în Gemeni continuă pe tot restul anului, planeta interioară Mercur se pregătește să se alăture petrecerii. În tot acest timp, o planetă exterioară va ieși din retrograd, iar alta va rămâne. Lucrul bun este că retrogradele planetelor exterioare sunt mult mai puțin vizibile, deoarece sunt mai departate de Soare. Dar asta aduce totuși numărul total de planete retrograde în decembrie 2022 la patru.

Zodiac chinezesc decembrie 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

În timpul lunii decembrie, o singură planetă va intra în retrograd. De obicei, Mercur retrogradează doar de trei ori pe an, dar 2022, evident, trebuia să aibă ceva în plus. Cu Marte retrograd deja în Gemeni, semnul lui Mercur, lucrurile vor deveni interesante în această lună.

La ce să ne așteptăm de la planetele RETROGRADE în decembrie 2022
În decembrie, un total de patru planete vor fi retrograde. Dar una dintre ele, Neptun, va intra în direct la începutul lunii. Uranus își va continua retrogradul pe tot parcursul lunii, dar deoarece această planetă petrece câteva luni retrograd în fiecare an, această perioadă este mult mai puțin vizibilă. Marte retrograd, însă, este mult mai rar, având loc doar o dată la doi ani, ceea ce face ca această perioadă să fie mult mai evidentă. Mercur va intra în retrograd la sfârșitul lunii, dar din moment ce acest lucru se întâmplă de cel puțin trei ori pe an, nu este nimic de care să ne îngrijorăm prea mult. A fost deja de trei ori în acest an!

  • Chiron in Berbec din 19 iulie. Iese din retrograd în 23 decembrie. Click aici pentru mai multe informatii.
  • Neptun in Pesti din 28 iunie Iese din retrograd în 4 decembrie. Amanunte aici.
  • Uranus în Taur din 24 august. Iese din retrograd în 22 ianuarie 2023 Detalii aici.
  • Marte în Gemeni din 30 octombrie. Iese din retrograd în 12 ianuarie 2023. Detalii aici.

Mercur retrograd a patra oară 29 decembrie 2022 – 19 ianuarie 2023

Mercur este planeta care guvernează gândurile, comunicarea și ideile. Când merge retrograd, tinde să creeze neplăceri atunci când vine vorba de partajarea și primirea de detalii și informații importante. Având loc în semnul cardinal de Pământ al Capricornului, Mercur retrograd va determina fiecare semn să revizuiască obiectivele, ambițiile și planurile și eforturile viitoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.