Planetele care iti influenteaza personalitatea. Ce sunt si ce efecte au planetele interioare

In mitologie, fiecare planeta are o personalitate proprie. Si in astrologie, fiecare planeta are un efect asupra vietii tale.

19 mai 2022, 12:13
Planetele care iti influenteaza personalitatea. Ce sunt si ce efecte au planetele interioare

Planetele care iti influenteaza personalitatea. Gandeste-te la ele ca la zei si zeite care traiesc printre stele, formand aliante si rivalitati unul cu celalalt. Pe masura ce aceste planete isi croiesc drumul prin univers, te poarta cu ele in plimbare, incurajandu-te sa faci fata provocarilor si sa imbratisezi recompense pe parcurs. Si pentru ca practica astrologiei se invarte in principal in jurul corpurilor ceresti de pe cerul nostru, semnificatia lor nu poate fi exagerata. Fiecare dintre aceste planete functioneaza conform propriului set de reguli, deschizandu-te catre magia lor originala.

Intoarcerea lui Jupiter in viata ta, urmează cutremure astrale. Mesaje importante pentru zodii

Cu toate acestea, pentru a stapani intelegerea planetelor, trebuie sa iti pui intrebarea de un milion de dolari: Care sunt planetele interioare?
Fiecare planeta se incadreaza in doua categorii separate in astrologie: planetele interioare si planetele exterioare. Diferenta cheie dintre cele doua? Planetele interioare se situeaza in imediata apropiere a Soarelui, in timp ce planetele exterioare sunt pozitionate la mare distanta de acesta. Aceasta proximitate permite planetelor interioare sa calatoreasca prin zodiac cu o viteza rapida, mai ales in comparatie cu planetele exterioare. Planetele exterioare se misca atat de incet incat le poate lua multi ani pentru a finaliza o orbita completa in jurul Soarelui.

Cele trei zodii norocoase! Fluturi în stomac în a doua jumătate a lunii mai 2022

Pe masura ce Soarele isi raspandeste lumina pe tot cerul, el alimenteaza cresterea, iti reface energia si te lasa sa te simti hranit. Fara Soare, am pieri la propriu, pentru ca ne da literalmente „viata”. Prin urmare, cu cat o planeta este mai aproape de Soare, cu atat planeta se simte mai energizata. Cu cat o planeta este mai aproape de Soare, cu atat este mai puternic efectul pe care il are asupra personalitatii generale cu care ai fost binecuvantat in momentul nasterii tale.

Iata care sunt si de ce planetele interioare au un efect asupra vietii tale de zi cu zi, caracterului tau general si nevoilor tale interioare:

Soarele
Probabil iti cunoști semnul solar ca pe dosul mainii. In astrologie, semnul tau solar are de-a face cu caracterul tau, ego-ul tau si personalitatea ta generala. Soarele reprezinta tot ceea ce poate fi vazut in lumina, dezvaluind felul in care te prezinti restului lumii. Soarele domneste asupra eului tau exterior, oferindu-ti o intelegere mai profunda a cine esti si a modului in care te incadrezi in lume.

Luna
In astrologie, semnul tau lunar reprezinta adesea partea cea mai misterioasa si secreta a personalitatii tale. La urma urmei, semnul lunii este conectat la lumea ta interioara si la sinele tau subconstient. Pentru ca Luna domneste noaptea, ea stapaneste si asupra viselor tale, imaginatiei si corpului tau astral. Luna dezvaluie partile din tine pe care te simti confortabil sa le dezvalui doar in intuneric, departe de privirile indiscrete.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.