Plângere la Parchet pe numele unei profesoare din judeţul Dolj. Este acuzată de comportament agresiv faţă de un elev

O profesoară de la o şcoală din judeţul Dolj a fost reclamată la Parchet de părintele unui elev, care susţine că fiul său a fost umilit de dascăl, fiind pus să care mătura cu care se face curăţenia în clasă, în acest caz, efectuând verificări şi inspectoratul şcolar.

12 sept. 2016, 13:55
Plângere la Parchet pe numele unei profesoare din judeţul Dolj. Este acuzată de comportament agresiv faţă de un elev

Tatăl elevului de clasa VI-a de la Şcoala „Constantin Argetoianu” – structura Salcia, din comuna Argetoaia, o acuză pe profesoara de Limba Română, Raluca Miereanu, că l-a obligat pe fiul său să care o mătură, pe parcursul anului şcolar trecut, dar şi că are un comportament agresiv faţă de el, dascălul fiind şi dirigintele băiatului. Astfel, doljeanul a formulat o plângere împotriva profesoarei la Parchetul de pe lângă Judectoria Filiaşi.

„Încă de la începutului anului şcolar, doamna Miereanu Raluca l-a obligat pe fiul meu să care mătura clasei acasă şi înapoi, în fiecare zi, ameninţându-l că dacă nu va face acest lucru îi va scade nota la purtare. (…) La orele de limba română discută politică, înjurând politicienii de faţă cu elevii”, a scris Barbu Troacă, tatăl elevului, în plângerea înregistrată la Parchet.

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, Lavinia Craioveanu, a declarat că nu avea cunoştinţă despre abateri disciplinare ale cadrelor didactice de la această şcoală, dar că se fac verificări.

„Aştept o informare de la inspectorul de sector referitoare la această situaţie. În cazul în care la nivelul unei şcoli există un cadru didactic care are abateri, coducerea şcolii şi Consiliul de Administraţie desemnează o comisie de cercetare disciplinară. Dacă se constată abateri, sancţionează cadrul didactic”, a declarat Lavinia Craioveanu, potrivit Mediafax.

Citeşte şi O profesoară de franceză, fotografiată după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un elev

 

loading...
Partenerii noștri