Planta pe care ar trebui să o aibă toți românii în casă în luna decembrie. Aduce prosperitate și abundență

Mai sunt câteva zile până începe sezonul de iarnă, iar în acea perioadă e foarte important ca toți oamenii să aibă în casă o plantă care aduce prosperitate și abundență.

20 nov. 2023, 18:34
Planta pe care ar trebui să o aibă toți românii în casă în luna decembrie. Aduce prosperitate și abundență

Bradul e simbolul sărbătorilor de iarnă, dar pe lângă el avem și Crăciunița, planta nelipsită din casa românilor de sărbători.

Lidia Fecioru a explicat de ce ar trebui să avem cu toții în locuință Crăciunița în preajma sărbătorilor.

Citește și Care sunt primele semne ce îți indică că te confrunți cu boala secolului! Lidia Fecioru aruncă bomba. ”E greu”

Planta pe care ar trebui să o aibă toți românii în casă în luna decembrie. Aduce prosperitate și abundență

„Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face astăzi, pe 24 decembrie. Nu se face bradul înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie.

Floarea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă.

Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Tradițiile cele mai interesante de Crăciun. Ce spune Lidia Fecioru

Odată cu discuția referitoare la plantele pe care trebuie să le avem în casă în luna decembrie, Lidia Fecioru a atins un alt subiect de mare interes: tradiții și superstiții în ziua de Crăciun.

Citește și Lidia Fecioru, despre generația tânără care este din ce în ce mai bolnavă: „Un tineret zombat de locul unde muncesc, de orele pe care le muncesc”

„În ziua de Crăciun, să nu uităm, când mergem la slujba de la biserică, să avem un bănuţ în buzunar pe care să îl punem în portofel lângă bănuţii noştri să ne aducă bănuţi. Şi în noaptea de Sfântul Vasile să nu uitaţi să faceţi acest lucru. Dimineaţă, pe 1 ianuarie, tot la fel. Să aveţi bănuţul în buzunar când începe anul. Şi îl păstrăm acolo în portofel. În această perioadă, oamenii devin mai buni, deşi mi-aş dori să fie mereu buni. De fiecare sărbătoare, fie că este Paştele, Crăciunul, să ne îmbrăcăm frumos, să trăim clipa, să ne bucurăm de aceste clipe frumoase pentru că sunt unice”, a mai spus bioenergoterapeutul.