Planurile lui Contra, pentru calificarea la EURO 2020. „Învingem Suedia şi la startul partidei cu Spania suntem calificaţi”

Cosmin Contra a avut la dispoziţie 15 jucători la primul antrenament dinaintea dublei cu Suedia şi Spania din preliminariile EURO 2020.

11 nov. 2019, 07:51
Planurile lui Contra, pentru calificarea la EURO 2020. „Învingem Suedia şi la startul partidei cu Spania suntem calificaţi”

Timp de aproximativ o oră, cei 15 tricolori au fost conectați la diferite exerciții și jocuri adaptate pentru fiecare jucător, în funcție de starea de oboseală cu care au venit de la echipele de club. După încălzire, o parte din jucători au jucat tenis de picior, alții s-au confruntat într-un meci 2 vs 2 pe teren mic, apoi s-au exersat și finalizările.

Selecţionerul Cosmin Contra le-a vorbit fotbaliştilor despre meciul cu Suedia, adversarul de vineri, şi unde România are nevoie de 3 puncte pentru a se califica. „Echipa Suediei e mult mai compactă, mai sudată. Am mare încredere în băieți că ne pot califica. Avem nevoie de magia tuturor jucătorilor. Trebuie să fim eficienți și în defensivă. Sperăm ca presiunea să fie una pozitivă. Mesajul este că învingând Suedia, la startul partidei cu Spania suntem calificați la Euro 2020. După aceea, vom vedea dacă putem ține de acel rezultat care ne califică„, a spus Cosmin Contra.

Suedezii intră de azi în cantonament în Cipru şi vor veni în România cu mai puţin de 24 de ore înainte de meciul de vineri.