Planurile pasajului suprateran de pe Centura Capitalei la Mogoşoaia, refăcute de CNADNR

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a scos la licitație un contract de 209.713 lei (47.000 euro) pentru revizuirea proiectului tehnic pentru un pasaj suprateran menit să decongestioneze traficul la intersecția dintre centura nord a Capitalei și drumul național 1A, în zona localității Mogoșoaia, potrivit datelor publicate pe platforma SEAP.

05 aug. 2016, 13:45
Planurile pasajului suprateran de pe Centura Capitalei la Mogoşoaia, refăcute de CNADNR

Directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, a anunțat recent că proiectul pasajului de la Mogoșoaia va fi revitalizat.

Pasajul ar urma să decongestioneze intersecția dintre DN1A și Centura Bucureștiului, în acel loc existând în prezent un sens giratoriu extrem de aglomerat atât din cauza autovehiculelor care vor să intre în Mogoșoaia, cât și a celor care vor să traverseze centura, scrie News.ro

Potrivit documentației tehnice, pasajul va fi suprateran, va traversa DN1A peste intersecția cu Centura Bucureștiului, unde există în prezent un sensul giratoriu, și va avea o lungime de 112,6 metri.

Studiul de fezabilitate există deja, însă este nevoie de revizuirea proiectului tehnic, informează profit.ro.

Data limită de depunere a ofertelor este 19 august, ora 15. Revizuirea și actualizarea proiectului implică și obținerea avizelor necesare pentru autorizația de construire și pregătirea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire.