Plecare importantă din Pro TV. Şeful departamentului Sport, Felix Drăghici, părăseşte televiziunea

Felix Drăghici, şeful departamentului Sport din Pro TV, şi-a anunţat plecarea din cadrul televiziunii.

16 aug. 2019, 10:32
Plecare importantă din Pro TV. Şeful departamentului Sport, Felix Drăghici, părăseşte televiziunea

Colegii lui Felix Drăghici au fost anunțați deja, printr-un mail intern, de plecarea lui. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Felix Drăghici va pleca din Pro TV începând din luna septembrie.

El va pleca din poziția pe care o deține în Pro TV (șef al sportului), dar va continua să comenteze partide de fotbal (aseară, a comentat meciul Mlada-FCSB). Și Costi Mocanu, care a plecat din Pro TV la 1 aprilie, a mai comentat, ulterior, partide pe Pro TV, ale selecționatei României.

Anunțul intern al Pro TV

„Vă anunțăm că, din luna septembrie, am decis împreună cu Felix Drăghici, Head of Sport, să întrerupem colaborarea noastră în forma actuală. El va continua să sprijine Pro TV în calitate de comentator sportiv.

Îi mulțumim lui Felix pentru contribuția adusă succesului Pro TV de la începuturile companiei. El a avut un rol important în dezvoltarea și creșterea continuă a Pro TV atât on-air, cât și online.

Îi dorim lui Felix succes în viitor!

Suntem încântați să vă anunțăm că Eduard Coandă, pe care îl știți ca Johnny, va prelua de la Felix conducerea echipei Sport, raportându-i Gabrielei Popescu, News&Sport Director.

Îi dorim succes lui Johnny în acest rol nou.”

După plecarea lui Felix Drăghici, departamentul Sport din Pro TV va fi încadrat la departamentul știri, condus de Gabriela Popescu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Secția de sport va fi coordonată de Eduard Coandă, producător general la sport.

Felix Drăghici va lucra la First Content Studio, o agenție de conținut care realizează proiecte speciale de marketing și publicitate (a realizat, printre altele, platforma Experiențe Live pentru Telekom, platforma Eu sunt 12, pentru Bergenbier și Felicitari! Au Castigat, pentru Delaco).

De altfel, la First Content Studio îi va avea colegi și pe alți foști ProTv-iști, precum George Ioniță (fost senior Brand Manager Pro TV) și Cătălina Bosuioc (fost digital brand manager Pro TV).loading...
Partenerii noștri