PLECARE – surpriză de la PRO TV chiar pe 1 decembrie

Ciprian Stancu, șef al vânzărilor, pe șase țări, al companiei Central European Media Enterprises, pleacă din compania mamă a Pro TV, începând de la 1 decemebrie. 

28 nov. 2013, 20:46
PLECARE – surpriză de la PRO TV chiar pe 1 decembrie

Ciprian Stancu a fost promotorul politicii de creșteri a prețului publicității și a eliminării rebate-ului. El a declarat, pentru Paginademedia.ro, că „A fost o decizie comună, în condițiile schimbării de management de la CME. Am decis împreună că este mai bine să nu continuăm colaborarea. În calitate de coordonator al vânzărilor, am fost implicat direct în politica de creștere a prețului publicității în toată regiunea și de transparentizare prin eliminarea rebate-ului. În Cehia, această schimbare a fost mai abruptă, iar piața de acolo nu a reacționat cum ne așteptam. Rezultatele după nouă luni și schimbarea de tot management CME au condus la o optică diferită asupra politicii de vânzări a companiei.”

Ciprian  Stancu si-a inceput cariera Pro in anul 2000, cand s-a alaturat echipei de vanzari a canalului Acasa TV. A fost apoi, pe rand, in functia de Sales Manager Acasa TV in 2002, iar incepand cu 2005 in cea de Head of TV Sales PRO TV S.A. In perioada 2008-2010 a fost de asemenea implicat in operatiunile din Ucraina ale Central European Media Enterprises (CME), compania mama a Pro TV S.A. Initial a indeplinit functia de Consultant in vanzari, devenind ulterior Membru al Boardului de Management.