Pleci în vacanţă şi nu ai cu cine să-ţi laşi câinele sau pisica? Vezi unde îţi poţi duce animalul şi cât costă

Dacă vă faceţi bagajele pentru concediu şi nu ştiţi cu cine să vă lăsaţi animalele de companie, soluţia ar fi chiar să le trimiteţi şi pe ele în vacanţă.

19 dec. 2016, 08:26
Pleci în vacanţă şi nu ai cu cine să-ţi laşi câinele sau pisica? Vezi unde îţi poţi duce animalul şi cât costă

Mulţi dintre românii care pleacă în vacanţă îşi lasă animalele de companie la hotel.

Pet Hotel Regatul Animalelor Brâncoveanu, din București, găzduiește pisici, păsări și animale de companie mici (dihori, hamsteri, porcușori de Guineea), la prețuri începând de la 25 lei, tarif valabil pentru cazare în intervalul orar 8:00 – 21:00, pentru cei care au o petrecere acasă și nu vor ca acestea să fie stresate de numărul mare de vizitatori. O zi de cazare în compartimentul clasic pentru pisici costă 35 de lei, iar cei care vor ca acestea să aibă parte de mai mult spaţiu pot închiria camera VIP Paris cu 50lei/zi.

În schimb, pentru animalele de companie care împart același spațiu se aplică o reducere de preț de 30%. Tarifele pentru cazarea altor animale se stabilesc în funcție de numărul lor și de tipul de îngrijire de care au nevoie.

În Ilfov, pe Șoseaua Pipera Tunari, se află o pensiune care asigură cazare pentru câini și pisici. Costul pentru o zi la pensiune este de circa 55 de lei pentru un câine și 60 de lei pentru pisici, cu hrana adusă de stăpân. Mâncarea de la pensiune se taxează cu 10 lei pe zi. Pentru perioade mai lungi de 30 de zile prețul este negociabil.

Planeta HamHam, un hotel pentru animale de companie situat în nordul Capitalei, asigură cazare, cu program de mese și plimbări stabilite de stăpâni, webcam și personal supraveghetor 24/24, la prețuri începând de la 35 de lei pe zi pentru pisici și 45 de lei pentru câini.

Potrivit vocea.biz, pentru cazarea câinilor în Pensiunea Bella, situată la limita dintre Bragadiru și cartierul Ghencea, prețurile sunt de 25 lei pe zi pentru pisici și 35 lei pentru câini, pentru mai puțin de o lună de cazare. Dacă perioada de cazare depășește 30 de zile, tarifele sunt de 15 și, respectiv, 25 de lei pe zi. Cei care vor ca patrupedul să stea într-un apartament pus la dispoziție de Pensiunea Bella trebuie să achite 40 de lei pe zi, atât pentru câini, cât și pentru pisici.

Citeşte şi DISTRACŢIE de CINCI STELE pentru CĂŢEI. Cum arată hotelul pentru patrupede VIDEO