Ploaia de meteori Lyridele, vizibilă între 22 şi 23 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Ploaia de meteori Lyridele va fi vizibilă anul acesta în noaptea dintre 22 și 23 aprilie. "Stelele căzătoare" se vor vedea cu ochiul liber în această noapte.

20 apr. 2017, 10:25
Ploaia de meteori Lyridele, vizibilă între 22 şi 23 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Planeta Pământ trece printr-o zonă pe unde a trecut cometa C/1861 G1 (Thatcher), iar praful din coada ei va arde în atmosfera, scrie teotrandafir.com. Află din rândurile de mai jos cum sunt afectate zodiile de acest fenomen.

Citeşte şi Superstiţii legate de ploaie. Ce se zice că se întâmplă dacă plouă cu stropi mari sau dacă stai în ploaie fără umbrelă

Lyridele – cum sunt afectate zodiile

Zodiile de foc vor primi suficientă energie încât să-și ducă la bun sfârșit toate planurile. Leii, Berbecii și Săgetătorii sunt avantajați de acest fenomen care are loc de obicei primăvara. Săgetătorii pot face pace cu dușmanii, iar Leii avansează în carieră.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au șansa de a schimba mersul lucrurilor, de a impune trenduri noi. Vor fi niște exemple pentru societate, mai ales că imaginația lor va prinde aripi.

Zodiile de apă devin ceva mai sensibile. Racii riscă o despărțire după perioada 22-24 aprilie, iar Scorpionii și Peștii se gândesc serios să curețe lista de prieteni. Ies la iveală falsități, adevăruri neștiute, iar dramele capătă amploare.

Citeşte şi NASA anunţă PLOAIE de STELE. Ar putea să cadă în jur de 200 de meteoriţi pe oră

Zodiile de pământ (Fecioară, Capricorn și Taur) se concentrează mai mult asupra planului profesional, motiv pentru care riscă să piardă puncte din punct de vedere sentimental. Fecioarele merg până în pânzele albe pentru a li se face dreptate într-o speță mai veche și au parte de protecție divină, iar Capricornii vor mai da o șansă unor persoane care i-au trădat.