Ploaia de meteori Ursidele afectează zodiile. Vezi ce se întâmplă până pe 23 decembrie!

Ursidele sunt un curent de meteori minor care produce aproximativ 10 meteori pe ora. Acesti meteori sunt rezultatul particulelor de praf lasate de cometa Tuttle, descoperita in anul 1790.

21 dec. 2015, 18:53
Ploaia de meteori Ursidele afectează zodiile. Vezi ce se întâmplă până pe 23 decembrie!

Ploaia de stele are loc in perioada 17 – 26 decembrie, insa maximul se va produce in noaptea de 22 decembrie. Pentru a putea fi observata acest dus meteoric este nevoie sa te duci intr-o zona intunecata, departe de luminile orasului. Vezi cum afecteaza aceasta ploaie fiecare semn zodiacal.

Cei mai avantajati de ploaia Ursidele sunt Leii si Racii in aceasta perioada. Acestia redescopera ce inseamna dragostea cu adevarat. Simt nevoia de afectiune, intelegere si respect mai mult ca oricand.

Gemenii si Fecioarele vor fi extrem de afectati de Urside. Este momentul introspectiei pentru acesti nativi. Trebuie sa faca fata unor dileme sentimentale de proportii. Acestia vor capata suficienta energie incat sa vada cum trebuie sa actioneze de acum incolo pentru a evita mahnirile si tensiunea.

Sagetatorii, Capricornii si Scorpionii vor avea o perioada un pic mai linistita. Vor beneficia de suficient timp pentru a-si clarifica probleme amoroase. Scorpionii si Sagetatorii vor beneficia de atentia cuvenita din partea persoanei iubite.

Citeşte mai multe pe revista Teo