Ploieștenii fac haz de necaz pe seama ursului care umblă liber prin oraș: „Face parte dintr-un clan. Prea se pricepe să fugă de gabori”

Ploieștenii fac haz de necaz pe seama ursului care umblă liber prin oraș. De această dată, dincolo de neplăcerile pe care le-ar putea cauza animalul, oamenii au ajuns să se amuze pe seama zvârcolelilor zadarnice ale instituțiilor implicate în prinderea animalului.

26 iul. 2023, 20:39
Ploieștenii fac haz de necaz pe seama ursului care umblă liber prin oraș: „Face parte dintr-un clan. Prea se pricepe să fugă de gabori”
Ploieștenii fac haz de necaz pe seama ursului

Ploieștenii fac haz de necaz pe seama ursului care umblă liber prin oraș. Locuitorii din Ploiești au fost avertizați în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin mesaje Ro-Alert, cu privire apariția unui urs pe străzi. În mesajul de avertizare, ursul era localizat pe strada Găgeni, iar localnicii erau sfătuiți să stea în locuințe, să evite contactul cu animalul și să-și protejeze animalele din gospodării.

Ploieștenii fac haz de necaz pe seama ursului

Țin să precizăm că ursul nu a fost prins nici până acum, iar reacțiile unora sunt destul de amuzante, drept dovadă că nu le este teamă dacă s-ar întâlni cu el.

Citește și: Alertă de urși la doar câțiva kilometri de București. Primăria Crevedia îi roagă pe cetățeni să anunțe dacă au fost atacați sau dacă le-au fost „omorâți sau răniți” cei dragi

Să-l facem cetățean de onoare! E mai tare decât orice autoritate locală!/ E vărul îndepărtat a lui Chuck Norris…..2 eschive și ajunge în Mamaia, pe plajă./ Să-l prindă poliția locală, că am văzut ce sportivi cu talie sunt.

Ce aveți cu el? Nu mai are ursul voie să se plimbe liniștit./ Daca mai era DD pe OTV, ce seri ar fi ieșit…/ Ăsta face parte dintr-un clan. Prea se pricepe să fugă de gabori./ Ursul ăsta are pregătirea militară la SWAT, pentru că știe tactici de camuflare urbană, sau se uită pe Netflix! Oricum dă clasă autorităților locale.

Ăsta a auzit că dă Volo șaorma și s-a prezentat. Să-i spună cineva că trecut Șoșoacă înainte./ O să mai prindeți voi voturi, cum ați prins ursul!/ Dacă ajunge în sudul Ploieștiului, dincolo de Gara de Sud, e mâncat!/ Să nu afle Țiriac!/ Puteți să schimbați sunetul pentru RoAlert și să puneți un colind?/ Dacă vine Poliția Animalelor, credeți că îl legitimează?/ A cerut primarul un Ursus și s-a trezit cu originalul”, sunt câteva dintre comentarii, potrivit Observatorulph.ro.