Plouă în Colloseum Mall! Noul centru comercial din București, deschis de două zile, nu a fost ocolit de incidente, zona de restaurante s-a inundat

Plouă în Colloseum Mall! Centrul comercial deschis în Sectorul 1 al Capitalei de două zile este deja inundat.

26 mart. 2022, 17:21
Plouă în Colloseum Mall! Noul centru comercial din București, deschis de două zile, nu a fost ocolit de incidente, zona de restaurante s-a inundat

Colloseum Mall s-a deschis în Sectorul 1 din București pe 24 martie 2022. Inaugurarea a fost amânată de câteva ori din cauza pandemiei, însă se pare că nici de această dată nu a fost cu noroc.

Al doilea cel mai mare centru comercial din Sectorul 1 al Capitalei, aflat pe șoseaua Chitilei, în care s-a investit 30 de miloane de euro, nu a fost ocolit de probleme încă din primele zile de la deschidere.

Românii care s-au plimbat prin Colloseum Mall zilele acestea au constatat că zona de restaurante a centrului comerical a fost inundată. Mai multe clipuri video apărute pe rețelele sociale arată cum curge apă din tavan și deja s-a format o baltă. „Plouă. Fuge toată lumea. Curge din tavan la noul mall”, a spus un tânăr care se plimba prin mall.

Entuziasmul românilor din nord-vestul Bucureștiului a fost atât de mare încât au trecut cu vederea aceste neplăceri, sperând că problema se va rezvolva foarte curând.

@misuthebestLa mall colosseum♬ sunet original – misuthebest

@misuthebestMall colosseum😂😂😂♬ sunet original – misuthebest

@misuthebest Ploua la #mallcolosseum ♬ sunet original – misuthebest

Pe data de 24 martie 2022, Colosseum Mall din București și-a deschis porțile în mod oficial pentru publicul larg. Mall-ul se află în Sectorul 1 al Capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284. Centrul comercial se află în proximitatea șoselei de centură București, dar și a rutelor zilnice dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei.

Zeci de branduri de fashion și accesorii, restaurante și locuri de petrecere a timpului liber fac parte din noul concept Colosseum Mall.

Brandurilor deja existente în galeriile Colosseum li se alătură: cel mai mare magazin Sinsay din România, New Yorker, Deichmann, CCC, 4F, Teilor, Douglas, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Mumuso, Optiblu, Helpnet, City Flowers, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Zodiac Café, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio sau KFC.

Noul concept a inclus și cel mai mare centru de fitness din rețeaua StayFit și cinematograful Happy Cinema.