PLUS a lansat platforma internă pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale

Publicat: Joi, 22 August 2019 16:24 // Actualizat: Joi, 22 August 2019 16:24 // Sursa: romaniatv.net

Partidul lui Dacian Cioloş a lansat o platformă internă pe care membrii PLUS sunt invitaţi să se înscrie în competiţia internă pentru a fi desemnaţi candidaţi la alegerile locale din vara anului viitor.

Membrii PLUS selectaţi pentru a participa la alegerile locale vor merge mai departe în competiţia din interiorul Alianţei USR-PLUS, care a anunţat că va avea candidaţi comuni la alegerile locale din 2020.

"PLUS a luat naștere din dorința de a schimba în bine România. Pentru ca această schimbare să aibă cu adevărat loc, însă, a venit vremea să ne asumăm un nou pas, dincolo de cel al organizării interne a partidului nostru: candidaturile pentru funcții publice.

Mulți dintre noi nu au avut de-a face până acum cu administrația publică, dar își doresc să se implice în viitor, iar PLUS își asumă susținerea lor.

Am lansat platforma prin care membrii PLUS își pot manifesta intenția de a candida la funcții publice locale în cadrul alegerilor din 2020. Vrem să încurajăm cât mai mulți membri PLUS competenți, cărora le pasă de comunitățile în care trăiesc, precum și membrii PLUS care trăiesc în diaspora, dar vor să se întoarcă și să contribuie la dezvoltarea orașelor și satelor din care au plecat, să candideze. Le vom da o mână de ajutor în ceea ce privește pregătirea candidaturilor, pentru a putea fi selectați mai apoi candidați comuni ai Alianței USR PLUS.

Am organizat partidul la bază în comunități locale tocmai pentru a fi cât mai aproape de cetățeni, pentru care vrem să facem politică altfel.

Pe această platformă se poate înscrie orice membru PLUS. Începând cu această toamnă, Școala PLUS va propune cursuri de pregătire și familiarizare cu responsabilitățile unui ales local pentru ca cei interesați să candideze să învețe cât mai multe despre administrația publică locală.

Cei care au înțeles că e nevoie de implicarea lor pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus au acum ocazia de a se înscrie pe platformă.

PLUS a fost gândit ca un partid mare, puternic, iar pentru asta e nevoie de susținerea și de implicarea voastră, a tuturor, inclusiv prin candidaturile voastre la viitoarele alegeri locale.

Pentru poziții la nivel local (primărie și consiliul local):
https://index.ro.plus/…/Formular-inregistrare-Candidati-Ale…

Pentru poziții la nivel județean (consiliul județean și președinte de consiliu județean):
https://index.ro.plus/…/Formular-inregistrare-Candidati-Ale…", este anunţul făcut joi de Dacian Cioloş.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
candidati usr plus alegeri locale dacian ciolos plus alegeri interne
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H