Pluto e în Vărsător pentru 20 de ani și aduce schimbări masive de viață. Transformări MAJORE în DRAGOSTE pentru fiecare zodie în LUNA IUBIRII

Tot ceea ce ai visat întotdeauna despre iubire este adevărat, dar mai întâi trebuie să îndepărtezi blocurile pentru a crede în ea și în tine.

03 feb. 2024, 21:49
Pluto e în Vărsător pentru 20 de ani și aduce schimbări masive de viață. Transformări MAJORE în DRAGOSTE pentru fiecare zodie în LUNA IUBIRII

Pluto este reprezentat de marele Phoenix, planeta care simbolizează alchimia transformării în care îți poți lua cea mai mare luptă sau durere și o poți schimba în cea mai mare revenire și cea mai uimitoare poveste de dragoste.

Dragostea, conexiunea și viața pe care ți le-ai dorit sunt aici, gata pentru tine să le captezi – dar cu Pluto în Vărsător, înseamnă că trebuie să recunoști și că poate ajunge pe neașteptate sau nu așa cum credeai că va apărea.

Pluto în Vărsător este ca o gură de aer proaspăt pentru inima ta, deoarece poți să te miști cu energiile cu mai multă ușurință și să înveți că iubirea crește cel mai bine în spațiile în care poți să le eliberezi, să ai încredere și să te predai.

În timp ce Pluto s-a mutat pentru prima dată în Vărsător pentru câteva luni în 2023, în 2024, își va petrece cea mai mare parte a timpului în acest semn de aer, dar chiar și în asta, este încă un an de tranziție.
Pe 20 ianuarie și apoi din nou pe 19 noiembrie, când Pluto intră în Vărsător, va persista la zero grade critice, marcând o perioadă de noi începuturi și energie semnificative.

Deși Pluto este cunoscut pentru că creează schimbări mai graduale atunci când este la zero grade, evenimentele tind să se desfășoare mai rapid pe măsură ce energia sa este mai intensă. Aceasta înseamnă că anul 2024 nu numai că iti aduce exact ceea ce ai nevoie, ci iti oferă și oportunitățile divine pentru noi începuturi pentru a te ajuta să creezi dragostea și relația la care ai visat întotdeauna.

Horoscop februarie 2024. Tamara Globa are 3 zodii norocoase pe listă. Pavel Globa ştie zodia care ia jackpotul de la Loto

Date importante pentru horoscopul iubirii tale cu Pluto în Vărsător în 2024
20 ianuarie – 2 mai 2024
Pluto a intrat în Vărsător pe 20 ianuarie, unde va rămâne direct în primele luni ale anului. Acesta este momentul în care Pluto va fi simțit cel mai puternic și, de asemenea, poti simți cel mai mult influența lui asupra vieții tale romantice. În funcție de locul în care Pluto în Vărsător îți activează harta natală, o vei simți diferit, indiferent dacă oferă o nouă fază în viața ta romantică.

Pluto în Vărsător este rebel, neconvențional și tânjește adevărul, uneori cu orice preț. Odată cu afluxul nou și îndrăzneț al acestei energii, te poti aștepta ca primele luni ale anului 2024 să aducă schimbări dramatice, oportunități și schimbări în viața ta romantică. Ideea este să-ți permiti să mergi înainte fără să te uiți peste umăr la trecut.

2 mai – 1 septembrie 2024
Pluto retrogradează în Vărsător în perioada 2 mai – 1 septembrie 2024, oferindu-ți șansa de a trece în revistă alegerile romantice pe care le-ai făcut în prima jumătate a anului și de a-ți lăsa timp să procesezi. Când Pluto este retrograd, îți oferă o șansă de creștere interioară, astfel încât nu doar să reflectezi asupra alegerilor tale, ci și să le permiti să dezvăluie un nou nivel de adevăr sau dorință în tine.

Pluto va sta retrograd la gradul doi al Vărsătorului, care poartă cu el similitudinea profetică pentru când lucrurile se schimbă brusc în interior. Cel mai adesea, acest lucru indică un sentiment de optimism, încredere și predare în planul divin pe care Pluto în Vărsător îl are pentru viața ta romantică.

5 zodii protejate de Dumnezeu în 2024. Ce nativi sunt răsfăţaţii astrelor, au binecuvântare până la Crăciun

1 septembrie – 11 octombrie 2024
Septembrie este momentul în care lucrurile devin puțin noroioase, deoarece Pluto se va întoarce în Capricorn pentru ultima oară în viața ta. Aceasta înseamnă că este posibil să reapară teme din epoca lui Pluto în Capricorn, care a fost din 2008 până în 2023, sau poate fi testat pentru a vedea cât de departe ai crescut. În multe feluri, indiferent de locul în care apare Pluto în harta ta natală, acesta va fi un moment pentru a declara universului că ești dedicat adevărului tău și urmărește-ți inima.

În mod logic, s-ar putea să existe niște capete libere pe care încă trebuie să le legi, mai ales dacă Pluto în Capricorn a pus capăt unei relații semnificative, așa că de data aceasta poate fi una în care ești conștient de ceea ce sunt acestea și începi să te angajezi să rezolvi odată pentru totdeauna. Aceasta este șansa ta de a onora nu numai cine ai devenit, ci și ceea ce îți dorești pentru viața ta romantică în viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.