Pluto este acum în Vărsător după 230 de ani. Cele trei stagii ale schimbării

Cele 3 etape ale ciclului schimbării generate de Pluto sunt: 1) lipsa puterii, 2) conștientizarea și 3) transformarea.

29 mart. 2023, 06:22
Pluto este acum în Vărsător după 230 de ani. Cele trei stagii ale schimbării

Pluto este acum în Vărsător! Este timpul să începi din nou și să fii mai implicat în viața pe care vrei să o creezi împreună cu Universul. Pentru a înțelege la ce să ne așteptăm de la Pluto în Vărsător, trebuie să înțelegem modul în care funcționează tranzitele Pluto în general. Când Pluto intră într-un nou semn, va transforma complet valorile, temele și modus operandi ale acelui semn. Tipul de transformare pe care Pluto o generează este foarte profund. De aceea Pluto petrece în medie 20 de ani în fiecare zodie!

Horoscop aprilie 2023 Camelia Pătrăşcanu: Tensiuni amoroase, presiuni în zona banilor. Atenţie la Mercur retrograd!

Deși căile lui Pluto sunt prin definiție misterioase și dincolo de controlul nostru, înțelegerea ciclului de schimbare al lui Pluto ne va ajuta să mergem cu fluxul Universului, mai degrabă decât să i ne împotrivim. Ciclul schimbării lui Pluto este un proces în 3 etape care descrie modul în care Pluto funcționează prin plasarea hărții noastre natale și prin tranzite.

Cele 3 etape ale ciclului de schimbare generate de Pluto
Cele 3 etape ale ciclului schimbării generate de Pluto sunt: 1) lipsa puterii, 2) conștientizarea și 3) transformarea. Ciclul urmează ceea ce Carl Jung numește „individuare” sau procesul de a deveni o unitate distinctă și integrată. Înțelegerea secvenței naturale a acestui ciclu ne va ajuta să înțelegem „agenda finală” a lui Pluto, să punem lucrurile în perspectivă și să ne asumăm procesul de schimbare.

Etapa 1 # Lipsa puterii
Acesta este momentul în care nu reușim să ne afirmăm voința personală, fie pentru că există forțe exterioare care ne împiedică să facem ceea ce vrem. Fie pentru că nu suntem conștienți de ceea ce vrem. Primele noastre experiențe de lipsă de putere le avem foarte devreme în viață, de exemplu atunci când părinții noștri – uneori cu bună știință, de cele mai multe ori fără să știe – își forțează voința asupra noastră și nu ne dau ce vrem atunci când vrem. Sau când vrem să ne jucăm, dar suntem trimiși la culcare. Sau când un copil mai mare de la școală ne învinge fizic.

Cristina Demetrescu, horoscop APRILIE 2023. Luna neagră aduce nenorociri! Previziuni pentru toate zodiile

Experiențele de lipsire a puterii lui Pluto sunt de obicei provocate prin abuz emoțional, psihologic sau fizic. Există întotdeauna un fel de demonstrație de putere asociată cu aceste experiențe generate de Pluto.

Ne dăm seama că oricine este în conflict cu abuzul asupra noastră, face cu intenție. De obicei, există un element de „Sunt mai puternic decât tine și te voi folosi pentru a-mi satisface propriile nevoi și dorințe”. Știm că ne aflăm în această primă etapă de lipsă a puterii atunci când experimentăm frică, neliniște, incertitudine și neputință.

Etapa 2 # Conștientizarea
Acesta este momentul în care intrăm în lumea „subterană” și încercăm să înțelegem ce anume ne imputernicește. Retrăind episoadele inițiale de privare de putere, aducem sentimentele și experiențele neprocesate din subconștient, în conștient. Aceasta este etapa cea mai intensă a ciclului schimbării micii planete, dar și cea mai eliberatoare. În această etapă, putem experimenta o mare suferință, rezistență și sentimente de a scăpa de sub control.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.