Pluto este retrograd în 11 octombrie 2024. 4 zodii sunt PUTERNIC marcate de Lordul întunericului

Doar 4 semne zodiacale vor experimenta efecte semnificative în timpul retrogradării lui Pluto în Vărsător în 2024.
Filip Stan
08 mai 2024, 11:33
Pluto este retrograd în 11 octombrie 2024. 4 zodii sunt PUTERNIC marcate de Lordul întunericului

Când Pluto, planeta lumii de dincolo, este în retrograd, există o tendință ca lucrurile să meargă în jos. Dar amintește-ți, cea mai întunecată oră este chiar înainte de răsărit. Asigură-te că ești complet protejat și pregătit pentru o călătorie palpitantă! Pregătește-te pentru un haos serios pe măsură ce Pluto călătorește retrograd în 2024! Începând cu 2 mai și până pe 11 octombrie, acest eveniment cosmic va avea un impact major, în special asupra a patru semne zodiacale.

Fii pregătit pentru energia intensă a retrogradării lui Pluto în Vărsător!
Pluto, cu natura sa misterioasă și sumbră, cere respect pe măsură ce se mișcă grațios prin cer. Atunci când intră în retrograd, lucrurile adesea iau o turnură negativă… dar uneori acest lucru duce la rezultate pozitive. Este ciclul distrugerii și al creației.

Fii precaut în privința idealizării lui Pluto! Nu există negarea haosului care apare când acest planetă puternică își eliberează furia. Retrogradarea lui Pluto în Vărsător ar putea dezvălui unele persoane nepotrivite care se prefac a fi umanitare, dar care de fapt își ascund adevăratele intenții.

Aceste 4 semne zodiacale vor experimenta efecte semnificative în timpul retrogradării lui Pluto în Vărsător în 2024:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Pluto și Berbecul de obicei nu se potrivesc bine, deoarece au tendința de a scoate la iveală trăsăturile mai agresive și impulsivitatea unul în celălalt. Cu toate acestea, retrogradarea iminentă a lui Pluto în Vărsător va aduce rezultate pozitive pentru persoanele născute sub semnul Berbecului. Va amplifica puterile mistice ale Berbecului și capacitatea lor intuitivă. Dacă ai o lună în Berbec, este posibil să experimentezi acest lucru mai intens decât cei cu soare în Berbec.

Horoscop Pavel Globa mai 2024. Succes sălbatic pentru trei zodii, au găsit cheia de la portalul abundenţei
Cu toate acestea, Venus, acum în Taur, ar putea întâmpina momente dificile în timp ce Pluto retrograd expune adevărata natură a anumitor persoane cu care ești romantic implicat sau pe care le consideri dragi. În timpul acestei retrogradări, anumite persoane ar putea experimenta o perioadă dificilă de introspecție. Cu toate acestea, rezultatul va fi în cele din urmă favorabil și se va alinia cu aspirațiile tale. Pregătește-te pentru o transformare majoră dacă ai abilități clairsentiente. Practicarea meditației poate ajuta la menținerea unui sentiment de stabilitate și la adaptarea la schimbările care vin odată cu sensibilitatea crescută.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Pregătește-te, dragă Gemeni, pentru că retrogradarea lui Pluto este pe cale să îți aducă o doză serioasă de confuzie. Ca semn zodiacal trin la Pluto în Vărsător, s-ar putea să experimentezi dificultăți în a-ți croi un loc propriu într-o lume în care chiar și cei aflați la putere sunt reticenți să ofere explicații. Alternativ, ai putea ajunge la concluzia că nu ești sigur ce te motivează cu adevărat în viață. Această energie va influența în primul rând semnele soarelui, Venus și Marte ale Gemenilor. Cu toate acestea, persoanele cu ascendent în Gemeni s-ar putea confrunta cu o provocare unică în care imaginea lor publică devine neașteptat sursă de conflict cu cei pe care credeau că îi sprijină.

3 zodii au șansa de la Univers să câștige la LOTO în luna mai. Norocul este de partea lor mai mult ca niciodată
Descoperirea soluțiilor pentru aceste probleme necesită introspecție și contemplare profundă. S-ar putea să reprezinte o provocare pentru mulți oameni, în special pentru cei mai deschiși și sociabili, dar luându-ți timpul să încetinești și abordând această sarcină cu răbdare, vei reuși să navighezi prin incertitudine. Aceasta este darul ascuns pe care Pluto retrograd îl are pregătit pentru tine.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Pregătește-te, dragă Rac, pentru că retrogradarea lui Pluto va avea un impact cu adevărat ciudat asupra ta. S-ar putea să descoperi o nouă pasiune pentru poezie, care să te inspire să-ți aduni poemele într-o colecție sau antologie frumoasă. Cu toate acestea, prețul acestui dar ar putea pune o provocare pentru spiritul tău. Va deveni clar că va trebui să îți dedici mai mult timp singurătății, să te distanțezi de cei dragi, inclusiv familia, prietenii și chiar partenerul, dacă decizi să urmezi această cale.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Animalul care a fost reintrodus în România. Își construiește o casă cu 3 camere și evită contactul cu oamenii
Capital.ro
Volodimir Zelenski, la un pas să fie ucis. A fost trădat. Cine plănuia să-l omoare
Playtech.ro
Petre Roman, făcut PRAF de fiica sa! Oana, dezvăluiri ŞOCANTE despre ce i-a făcut Mioarei şi ei
DailyBusiness
Alertă de vreme severă în România! Ploile mătură zeci de localități
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă printre degete
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect
Cancan.ro
Penthouse-ul de 500.000 € al Loredanei Chivu a fost ”devalizat”! Imagini HALUCINANTE!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Alegeri locale și europene 9 iunie 2024: Românii vor primi 5 buletine de vot și o tușieră. La ce oră se deschid secțiile de votare
Capital.ro
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare. Intră în vigoare din 7 iunie. Ce șoferi trebuie să depună cerere
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
El e criminalul Raisei! Polițiștii l-au săltat și l-au dus la audieri
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'