Pluto în Vărsător 2023-2044. Tranzit planetar de 20 de ani. Ce impact are asupra noastră planeta morții și a renașterii

Pluto va petrece peste 20 de ani în Vărsător, ceea ce înseamă că planeta transformării va sta aproape o viață de om în semnul schimbării.

14 mart. 2023, 06:00
Pluto în Vărsător 2023-2044. Tranzit planetar de 20 de ani. Ce impact are asupra noastră planeta morții și a renașterii

Călătoria lui Pluto prin zodia de Pământ a Capricornului se apropie de sfârșit. În curând vom porni într-o călătorie cu Pluto în Vărsător, iar acest lucru va dura peste 20 de ani. Așa că este destul de important să știi ce urmează!

Pluto în Vărsător – date importante

  • intră 23 martie 2023
  • iese 11 iunie 2023
  • intră 20 ianuarie 2024
  • iese 1 septembrie 2024
  • intră 19 noiembrie 2024
  • iese 8 martie 2043
  • intra 31 august 2043
  • iese 19 ianuarie 2044

Ce impact are Pluto în Vărsător 2023-2044

Pluto va petrece peste 20 de ani în Vărsător, ceea ce înseamă că planeta transformării va sta aproape o viață de om în semnul schimbării. Îmbină-le și vei primi o perioadă de transformări masive și schimbări care te propulsează în viitorul, pe care și Vărsătorul îl conduce. Suntem mult mai orientați spre viitor și mult mai concentrați asupra modului în care ceea ce facem acum ne afectează în deceniile care vor veni. Aceasta nu mai este doar o preocupare pentru prezent, ci și pentru viitor.

Horoscop primăvară 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Maestrul runelor anunţă zodiile cu mulţi „ghiocei” în cont

Acest lucru poate fi îngrijorător, deoarece ne putem gândi la ceva precum escaladarea catastrofelor climatice la începutul acestui tranzit, de exemplu. Pluto este distructiv, iar oamenii sunt încăpățânați, așa că este întotdeauna o posibilitate. Dar, orice am face pentru a schimba, o facem cu pasiune și intensitate datorită lui Pluto. Noi trecem cu voință puternică și facem ca lucrurile să se întâmple în fața blocajelor și a opoziției, grație influenței sale.

La rândul său, Vărsătorul patronează masele, așa că o mare parte din atenția noastră se poate concentra asupra colectivului, și nu asupra individului. Cum putem să ne unim în moduri care sunt benefice pentru mai mulți? De asemenea, Vărsătorul (ca și Scorpionul) este un patronul astral al științei. Așa că s-ar putea să vedem progrese științifice semnificative. Poate un salt uriaș cu ceva pe care până acum l-am  considerat imposibil. Mai mult, Vărsătorul este, împreună cu zodia Gemeni, conducător al tehnologiei. Așa că este posibil să vedem progrese și dezvoltări tehnologice majore. Natura rețelelor sociale est posibil să se schimbe, la fel și dinamica internetului. Tehnologia se va extinde probabil și mai mult și va deveni o parte și mai mare a vieții noastre.

Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

Marea Mutație

În decembrie 2020, am avut Marea Mutație. Există ceva în astrologie numit Marea Conjuncție, iar acest lucru se întâmplă atunci când tranzitul (în mișcare) Jupiter și Saturn se aliniază. Acest lucru se întâmplă aproximativ la fiecare 20 de ani și reprezintă o schimbare. Marea Conjuncție devine Marea Mutație atunci când semnele în care se petrece Marea Conjuncție sunt elemente ale schimbării. În decembrie 2022, am trecut de la Marile Conjuncții în semne de Pământ la Marile Conjuncții în semne de Aer. Această schimbare are loc aproximativ la fiecare 200 de ani.

Camelia Pătrăşcanu: Conjuncția Marte-Saturn aduce zgârcenie pentru români

Acea Mare Conjuncție a avut loc în Vărsător, la 0 grade, iar mutarea lui Pluto în Vărsător o va amplifica. Ne angajăm într-un ciclu complet nou de viață care va dura următoarele 2 secole! Ultima dată când am avut un ciclu de semne de Aer ca acesta, am avut Iluminismul. Are sens, deoarece semnele de Aer sunt semnele minții, sunt sociale, sunt creative și sunt mai deschise către nou.

Este posibil să experimentăm o nouă schimbare majoră în această nouă eră a Iluminismului și vom deveni mai deschiși, mai conștienți social, mai inspirați. Pluto în Vărsător este ceea ce ne face să pornim la treabă.

Lecțiile lui Saturn

Saturn a fost și el în Vărsător și iese chiar înainte ca Pluto să intre (7 martie 2023). Acest lucru este interesant pentru că Saturn este profesorul, cel care ne aduce lecții (sau ne oblige să ne facem lecțiile). Cum acest lucru se petrece chiar înainte ca Pluto să intre în Vărsător, este posibil ca Saturn să ne dea ocazia de a învăța lecțiile pe care trebuie să le învățăm legate de Vărsător și să curățăm excesul de nămol, astfel încât să putem intra cu Pluto în Vărsător eliberați de „bagaje”. Este ca și cum Saturn ne deschide calea pentru Pluto, încercând să ne facă acest tranzit mai ușor. Poate pentru că urmează o schimbare majora, practic zorii unei noi ere?!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.