Pluto în Vărsător: IMPACT puternic pentru aceste 4 zodii. Cum li se schimbă viața în următorii 20 de ani?

Pluto intră în Vărsător pe 23 martie, iar tranzitul său se va contura treptat în următorii 20 de ani. Cum sunt influenţate zodiile.

24 mart. 2023, 14:22
Pluto în Vărsător: IMPACT puternic pentru aceste 4 zodii. Cum li se schimbă viața în următorii 20 de ani?

Puterea lui Pluto a fost deseori diminuată și negată, dar astrologia a contrazis tot timpul această percepție. În ciuda faptului că este catalogată drept planetă „pitică”, intensitatea influenței sale nu are nimic de-a face cu dimensiunea sa. Dacă ești una dintre semnele zodiacale care vor fi cel mai mult afectate de Pluto în Vărsător, pregătește-te pentru unul dintre cele mai schimbatoare tranzite astrologice prin care vei trăi vreodată.

Pluto poate fi considerat Stăpânul lumii de dincolo, dar nu ar trebui să judeci niciodată o carte după coperta ei. În ciuda faptului că este planeta morții și renașterii, impactul lui este mai degrabă neutru decât în mod inerent pozitiv sau negativ. Pluto este pur și simplu o planetă care alchimizează un lucru și îl transformă în altul. Moartea și renașterea pot însemna multe lucruri, cum ar fi a da și a primi, a începe și a opri, precum și sfârșit și început. Tocmai când crezi că știi tot ce trebuie să știi, Pluto luminează toate secretele din umbră, ridicând piatra și arătându-ne tot ce s-a strecurat dedesubt. Nu poți nega adevărul odată ce Pluto se asigură că se uită fix la tine.

Citește și: Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Pluto și generațiile
Pluto este o planetă generațională care modelează tendințele mai mari ale umanității. De exemplu, Milenialii s-au născut în timp ce Pluto era în Scorpion, iar Generația Z este asociată cu nașterea în timpul lui tranzitului în Săgetător. Când Pluto va intra în Vărsător, va inspira inovații care vor schimba jocul și ne va încuraja să redirecționăm societatea către idealuri mai orientate spre comunitate. Deoarece este prima dată când Pluto intră într-un nou semn zodiacal din 2008, această schimbare va coincide și cu valuri revoluționare care ne propulsează către viitor. Și va arăta acest viitor mai bine sau mai rău decât ceea ce avem acum? Ei bine, această decizie depinde în întregime de tine.

Deoarece Pluto este o planetă exterioară care se mișcă atât de lent, acoperă doar unul până la trei grade pe an. Pluto intră în Vărsător pe 23 martie, iar tranzitul său se va contura treptat în următorii 20 de ani. Va intra în retrograd pe 1 mai 2023, de unde se va întoarce înapoi în Capricorn pe 11 iunie. Pluto va intra din nou în Vărsător pe 20 ianuarie 2024, înainte de a retrograda din nou înapoi în Capricorn pe 1 septembrie 2024 și, în cele din urmă, va reveni înapoi în Capricorn. Pentru a reintra în Vărsător încă o data pe 19 noiembrie 2024. Pluto în Vărsător își va încheia tranzitul peste două decenii de acum înainte, după ce va intra în Pești abia în 2043. Chiar dacă ți-e frică de acest tranzit cu schimbări majore, nu uita că durează 20 de ani. Deci vei avea suficient timp la dispoziție pentru a te adapta.

TAUR
Dacă ești un Taur sau ai ascendent în Taur, Pluto în Vărsător îți va zgudui zona carierei și a reputației în general. În timp ce Pluto își petrece următorii 20 de ani strălucind o lumină revelatoare asupra celei de-a 10-a ta case de poziție publică, s-ar putea să te trezești că renunți la anumite căi sau visuri care nu s-au conturat așa cum ai fi sperat. Pe măsură ce începe acest tranzit, este posibil să întâmpini anumite eșecuri sau să renunți la anumite standarde pe care le-ai stabilit.

Citește și: Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

La urma urmei, Pluto distruge înainte de a crea și pentru ca Pluto să te pună în cea mai bună poziție posibilă pentru a-ți atinge măreția, s-ar putea să fii nevoit să renunți la tot ceea ce știai cândva. Și, deși acest lucru sună terifiant, acesta este, de asemenea, incredibil de special, dragă Taur. Nu mulți dintre noi vor avea ocazia să experimenteze Pluto traversând mijlocul cerului, ceea ce poate duce la bani, putere și glorie dacă ești dispus să îmbrățișezi un brand și o structură de carieră complet diferită. Amintește-ți: Pluto înseamnă literal „bogăție” în greacă. Până la încheierea acestui tranzit, vei ajunge să vezi toate modurile în care Pluto te-a pregătit pentru faimă și excelență.

LEU
Relațiile tale sunt puse sub microscop pe măsură ce își începe tranzitul în Vărsător. Pe parcursul următorilor 20 de ani, Pluto te va forța să ții cont de scheletele din dulapul tău, mai ales dacă acestea te-au împiedicat să cultivi cu adevărat un parteneriat puternic și sănătos. Dacă ești Leu sau ai ascendent în Leu, Pluto în Vărsător ar putea duce la suișuri și coborâșuri majore în viața ta amoroasă, viața socială și relațiile tale unu-la-unu. Dar asta nu este neapărat un lucru rău. Ești pregătit ca oamenii să îți dezvăluie adevăratul sine.

În timpul acestui tranzit, prietenii și aliații tăi adevărați se vor dezvălui la fel de mult ca dușmanii tăi secreti. Și până când Pluto în Vărsător se termină, în anul 2043, s-ar putea să te simți mult mai încrezător în relațiile tale, știind că ai petrecut ultimele două decenii hrănindu-le doar pe cele care contează. În timp ce te separă și de cele care nu îți mai servesc binelui suprem. Și, apropo, acest tranzit îți poate aduce în cale și niște parteneri, iubiți și prieteni bogați și bine conectați!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.