PLUTO RETROGRAD 2021 din 27 aprilie: schimbări importante pentru toate zodiile

Pluto este in miscare retrograda din 27 aprilie 2021 si isi va pastra aparentul mers inapoi pana in 5 octombrie.

26 apr. 2021, 11:48
PLUTO RETROGRAD 2021 din 27 aprilie: schimbări importante pentru toate zodiile

Pluto retrograd 2021 incepe sa-si faca simtite efectele. Pluto, planeta misterioasa a mortii si a renasterii, aduce la suprafata adevarul, dar adevarul acela pur, necosmetizat, oricat de dureros ar fi el. Adevarul de care iti este frica si pe care te temi sa-l dezvalui tuturor.

Pluto este in miscare retrograda din 27 aprilie 2021 si isi va pastra aparentul mers inapoi pana in 5 octombrie. Pluto se misca incet. Ii ia 21 de ani sa treaca prin fiecare semn zodiacal, ceea ce inseamna ca va influenta puternic si profund fiecare capitol din viata fiecarei zodii. Cu toate acestea, nu va fi la fel de frustrant ca atunci cand celelalte planete – Mercur, Venus sau Marte – au o fulgeratoare miscare retrograda.

Horoscop special: Ultimele SAPTAMANI fara planete retrograde. OPORTUNITATI pentru zodii?
Pluto trece prin Capricorn, un semn cardial de pamant, asociat cu traditionalismul, autoritatea, reputatia, regulile stricte si telurile bine definite. Astepta-te ca acest retrograd sa aduca la lumina adevaruri profunde despre aceste teme si despre modul in care tu rezonezi cu ele.

PLUTO RETROGRAD 2021 din 27 aprilie: Iesi la lumina!
Cand Pluto se afla in miscare directa, iti pui intrebari. Cauti raspunsuri, in special cele pe care cei mai multi dintre oameni vor sa le ascunda. Cand Pluto este retrograd, ies la suprafata propriile adevaruri, cele pe care iti este greu sa le accepti. Acea parte negativa a ta, umbra. Acel adevar de care nu esti mandru. Gandurile de care iti este rusine. Acestea sunt lucrurile pe care Pluto le aduce la lumina.

Intelege-te!
Poate crezi ca este mai bine sa eviti sa cunosti aceasta parte intunecata a ta. Toata lumea vrea, pana la urma, energii pozitive. De aceea, de multe ori, eviti sa spui ce ai de spus pentru a nu fi considerat „rau”, „negativist”. Te prefaci ca totul este bine, ca esti in regula, ca esti bun.

Dar acum este momentul sa te intelegi. Sa iti dai seama ca nu exista lumina fara intuneric si intuneric fara lumina. Ca tu esti TU si cu lumina si cu intuneric. Intelege-ti partile negative. Acceptarea nu e usoara, doar ca trebuie sa o faci cand Pluto este retrograd.

Transformarea prin distrugere si creare
Este momentul pentru introspectie, reflectie, analize spirituale. Daca te intrebai de ce Pluto este denumit planeta transformarii, acum vei intelege. Pluto incepe de unde este intuneric, acolo unde lumina nu ajunge. Ca sa schimbi ceva trebuie sa incepi de la fundatie. Transformarea suna frumos, dar este un proces dureros de distrugere si creare a ceva nou. Drumul este turbulent, dar rezultatele vor fi suprinzatoare.

Pluto retrograd 2021 pentru BERBERC
Pluto retrograd in Capricorn, in casa a zecea a carierei din zodia ta, te face sa iti perfectionezi aspiratiile, sa iti doresti si mai multa putere. Dar, puterea creeaza dependenta. Tu te-ai nascut sa fii lider. Dar verifica daca nu cumva exagerezi. Fii atent sa nu devii prea dominator. Au si ceilalti puterea si stralucirea lor. Nu poti lua tu totul.

Pluto retrograd 2021 pentru TAUR
Pluto retrograd in Capricorn, in casa a noua a aventurii din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu religia, cu spiritualitatea. Latura ta ezoterica te cheama. Scoate-o la lumina. Petrece mai mult timp in meditatie. Accepta provocarea si dezvoltarea spirituala. Nu sunt excluse calatorii in alte culturi pentru a scapa de prejudecatile legate de ele.

Pluto retrograd 2021 pentru GEMENI
Pluto retrograd in Capricorn, in casa a opta a mortii si a renasterii din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu sinele. Esti pe atat de puternic pe cat te crezi uneori? Sau pe atat de slab pe cat de crezi alteori? Esti generos sau lacom? Bani sunt puternici sau toxici? Cui dai putere si pe cine vei reduce la tacere din firea ta?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 27 aprilie 2021. Luna plina in Scorpion. Mastile cad, totul sau nimic in clipa de adevar!


loading...