Pluto revine în Vărsător după 236 de ani. Ne „invinge” inteligenţa artificială?

Pentru a înțelege la ce să ne așteptăm de la intrarea lui Pluto în Vărsător, să ne uităm înapoi la ceea ce s-a întâmplat în ultimii câțiva ani, când Jupiter și Saturn tranzitau semnul.

22 mart. 2023, 13:33
Pluto revine în Vărsător după 236 de ani. Ne „invinge” inteligenţa artificială?

Ce au în comun 2008 și 2023? Schimbări economice și tehnologice uriașe… Prăbușirea unor instituții financiare importante… Și Pluto schimbând semnele zodiacale. Pe 23 martie 2023, Pluto părăsește Capricornul și intră în Vărsător. Pluto schimbă semnele zodiacale o dată la 20 de ani în medie, așa că acest eveniment este URIAȘ în însemnătate.

Intrarea lui Pluto într-un nou semn coincide cu evenimente economice, sociale și politice importante. Viețile noastre, și societatea în ansamblu, se vor schimba în moduri fără precedent. Pluto este acum la câteva zile de la intrarea în Vărsător. Bate la uşă. Și deja îi putem simți influența. Toată lumea vorbește despre inteligență artificială. Inteligenta artificială (IA) și tehnologia sunt teme de lucru pentru Vărsător. Fără îndoială, Pluto în Vărsător va aduce aceste teme în prim plan.

Va însemna asta că totul va fi IA de acum înainte?
Că vom trăi cu toții într-un metavers? Că roboții și tehnologia ne vor face „depășiți”? Nu neapărat. Pluto în Vărsător nu va aduce neapărat o expansiune a IA și a tehnologiei (expansiunea este mai mult o influență a lui Jupiter). Pluto în Vărsător va reforma inteligența artificială și tehnologia.

O zodie va trece prin momente cumplite în următoarea perioadă. Nativii trebuie să plătească o datorie karmică

Aceasta înseamnă că orice nu este construit pe baze durabile se va prăbuși. Partea întunecată a tehnologiei va fi expusă. Și ce e valoros se va ridica deasupra. Desigur, reforma necesită timp. Schimbarea sistemică nu are loc peste noapte. Pluto în Vărsător va aduce inițial haos și incertitudine. Așa funcționează Pluto. În primul rând, murdăria este expusă. Toată lumea intră în panică. Apoi, în haosul rezultat, găsim soluții noi, creative.

Pentru a înțelege la ce să ne așteptăm de la intrarea lui Pluto în Vărsător, să ne uităm înapoi la ceea ce s-a întâmplat în ultimii câțiva ani, când Jupiter și Saturn tranzitau semnul. Jupiter a fost în Vărsător din decembrie 2020 până în decembrie 2021. Acesta este momentul în care digitalizarea, alimentată de politicile privind munca și studiul de acasă din cauza Covid, a trecut pe deasupra. Jupiter ne-a adus o extindere a temelor Vărsătorului precum tehnologia, noile medii de comunicare, digitalizarea și colaborarea online.

Horoscop Neti Sandu aprilie 2023. Casa astrologică a copiilor, a dragostei şi a banilor sunt bine aspectate. Previziuni complete
Saturn a fost în Vărsător din decembrie 2020 până în martie 2023. Dacă rolul lui Jupiter este să se extindă, rolul lui Saturn este să implementeze, să sistematizeze și să facă lucrurile reale. Saturn „a încheiat afacerea” creând și implementând sisteme, cadre și reguli pentru a se asigura că tehnologia și digitalizarea sunt aici pentru a rămâne.

Dar Pluto în Vărsător?
Rolul lui Pluto este de a testa la stres orice au lucrat Jupiter și Saturn în ultimii 3 ani. Este durabilă această nouă lume condusă de digital? IA este aici pentru a rămâne? Poate ca da poate ca nu. Scopul lui Pluto este de a păstra viața și, în acest proces, Pluto va elimina orice este putred și nu poate susține creșterea. Pluto va alimenta și împuternici acele inițiative care mențin sistemul în viață și creează o creștere durabilă.

Pluto este planeta puterii. Semnul în care se află Pluto ne oferă indicii despre cine are puterea. Când Pluto era în Săgetător, cei care asumau riscuri aveau puterea. Când Pluto era în Capricorn, marile instituții și politica aveau puterea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.