PMB: Până pe 8 februarie, beneficiarii voucherelor pentru biciclete îşi pot actualiza datele

Publicat: Vineri, 02 Februarie 2018 17:07 // Actualizat: Vineri, 02 Februarie 2018 17:07 // Sursa: romaniatv.net

Primăria Capitalei a anunţat, vineri, că până pe 8 februarie cei care s-au înscris în proiectul prin care câştigau un voucher de 500 lei pentru achiziţionarea unei biciclete şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiari îşi pot actualiza datele.

„Primăria Municipiului Bucureşti reiterează participantiilor la proiectul ,,Biciclişti în Bucureşti" care au transmis solicitări în perioada 24-25 iulie 2017, pe adresa de e-mail bicicliş[email protected], şi care nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiari, invitaţia de a-şi actualiza datele de identificare prin accesarea link-ului personalizat transmis de Organizator pe adresă de e-mail a fiecărui participant, până cel târziu în data de 08.02.2018. Atragem atenţia participanţilor de a verifica primirea link-ului inclusiv în folderul SPAM/JUNK. Conform prevederilor Regulamentului privind acordarea voucherelor suplimentare în cadrul proiectului "Biciclisti în Bucuresti", disponibil pe site-ul www.pmb.ro, fiecare participant poate accesa o singură dată link-ul personalizat pentru actualizarea datelor de identificare, în calitate de posesor al adresei de e_mail utilizată la transmiterea solicitării din perioada 24-25 iulie 2017", precizează PMB, într-un comunicat de presă.

Ulterior actualizării datelor, participanţii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numărul de înregistrare alocat în proiect. După expirarea termenului de actualizare a datelor, pe 8 februarie, lista beneficiarilor de vouchere va fi publicată pe site-ul Primăriei Capitalei.

Voucherele acordate de PMB pot fi folosite exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, de către persoanele cu vârsta minimă de 18 ani, doar în magazinele participante în cadrul proiectului „Biciclişti în Bucureşti". Lista magazinelor participante va fi disponibilă pe site-ul Primăriei Generale.

Pe 16 ianuarie, Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat acordarea a 25.000 de vouchere în valoare de 500 lei participanţilor care au îndeplinit condiţiile de înscriere în proiectul ,,Biciclişti în Bucureşti" în perioada 24 - 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor de vouchere, potrivit Primăriei Capitalei.

Citeşte şi Veste bună pentru bucureştenii care au ratat voucherul pentru bicicletă. Primăria Capitalei a suplimentat numărul lor

 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
actualizare date biciclete Primăria Capitalei vouchere
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H