PMB vrea să dea aproape 150.000 de euro pe un sistem de informare şi vot electronic pentru CGMB

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intenţionează să plătească, în urma unei licitaţii deschise, aproape 150.000 de euro pe un sistem de informare şi vot electronic pentru şedinţele consilierilor generali ai Capitalei, potrivit unui anunţ publicat pe www.e-licitatie.ro.

23 oct. 2013, 13:54
PMB vrea să dea aproape 150.000 de euro pe un sistem de informare şi vot electronic pentru CGMB

Contractul pentru furnizarea unui „Sistem de Informare şi Vot” are în vedere implementarea unei „soluţii la cheie” pentru informare, conferinţă şi vot electronic necesare desfăşurării şedinţelor Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), scrie Mediafax.

Valoarea estimată a contractului este de 656.641 de lei (aproximativ 149.239,59 de euro) fără TVA, se precizează în anunţ.

Sistemul ar putea să fie funcţional în 37 de luni de la data atribuirii contractului.

Potrivit caietului de sarcini al licitaţiei, sistemul de informare şi vot destinat şedinţelor consilierilor municipali trebuie să conţină o soluţie completă pentru informare, conferinţă şi vot electronic, dar şi serviciile de implementare a aplicaţiilor, cursuri de specialitate pentru instruirea personalului, în vederea utilizării echipamentelor ofertate, precum şi mentenanţa întregului sistem pentru o perioadă de 36 de luni de la recepţia finală.

Astfel, pentru vot, sistemul trebuie să conţină posibilitatea identificării fiecărui consilier, atât prin amprentare, cât şi cu ajutorul unui card individual, şi trebuie să permită membrilor CGMB să îşi exprime opţiunea de vot direct de la „console”.

Sistemul de informare va asigura sonorizarea sălii, înregistrarea video a şedinţelor şi afişarea video a rezultatelor de vot, dar şi prezentarea agendei şi a documentaţiilor aferente proiectelor de hotărâre, prin terminale mobile.
Contractul va fi atribuit firmei care va oferi preţul cel mai scăzut, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 20 noiembrie, ora 10.00.

Licitaţia va fi organizată la sediul Primăriei Capitalei, ofertele primite urmând să fie deschise în 20 noiembrie, la ora 12.00.

Citeşte şi PMB vrea să dea aproape 700.000 de euro pentru consolidarea şi restaurarea Băii Griviţa