PMP a cerut la Cotroceni moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Președintele PMP, Eugen Tomac, a surprins pe toată lumea, după consultările de la Cotroceni. El arată că nu se mai poate face nimic pe legile justiției și trebuie depusă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, acesta fiind punctul de vedere susținut în fața președintelui Klaus Iohannis.

24 oct. 2018, 14:42
PMP a cerut la Cotroceni moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

„Este nevoie să intrăm în anul viitor cu un nou Guvern, cu un Guvern care să ofere românilor un 1 Decembrie așa cum merită și un mandat bun în cele șase luni. 

Nu credem în alte variante, decât în schimbarea actualului Executiv. Cu această soluție am mers și în fața președintelui, cu această soluție vom merge și în Parlament. Credem că nu se mai poate așa și opoziția trebuie să folosească acest glonț pe care îl are și să vină cu o moțiune de cenzură”, a declarat Eugen Tomac.

Consultările preşedintelui Klaus Iohannis cu delegaţia PMP pe tema legislaţiei din domeniul Justiţiei au început, miercuri, la Palatul Cotroceni.

Alături de şeful statului se află consilierii prezidenţiali Mihaela Ciochină, Laurenţiu Mihai Ştefan şi Andrei Muraru şi consilierul de stat Daniela Bârsan.