PMP va depune un amendament la bugetul pe 2017 pentru a se reporni lucrările la metroul din Drumul Taberei

Preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu a declarat, vineri, că parlamentarii PMP vor depune un amendament la proiectul de buget, pentru a se reporni lucrările la metroul din Drumul Taberei, existând amendamente pe zona de administraţie, venite din judeţe. 

27 ian. 2017, 12:18
PMP va depune un amendament la bugetul pe 2017 pentru a se reporni lucrările la metroul din Drumul Taberei

PMP va depune amendamente la bugetul pe 2017, care vor viza aspecte care ţin de infrastructură şi investiţii, printre care şi un amendament pentru a porni lucrările pentru extinderea infrastructurii de metrou în Drumul Taberei.

„(…) nu putem rămâne ca acum 50 de ani, cu drumuri de pământ în ţară, trenuri care deraiază şi alte situaţii mai ales în zona de transport”, a mai spus Valeriu Steriu, potrivit Mediafax.

În zona de educaţie şi sănătate, Steriu a afirmat că toată atenţia nu se poate fi îndreptată doar înspre salarii, afirmând că este nevoie de modernizarea şcolilor şi a spitalelor.

„Nu toate lucrurile stau în salariile medicilor şi ale profesorilor. Într-adevăr, câştigi alegerile mărind salariile, dar copii merg în nişte şcoli care îngheaţă, iar pacienţii în spitale în care sunt probleme foarte mari, lipsa vaccinurilor, a medicamentelor”, a spus Valeriu Steriu.