PNL a racolat singurul primar pe care USR îl avea în Teleorman: „Lupta nu a fost deloc uşoară. Nu ne vom opri aici”

Singurul primar USR din Teleorman a fost racolat de PNL, iar anunțul public a fost făcut miercuri de preşedintele organizaţiei judeţene PNL, Eugen Pîrvulescu.

30 nov. 2022, 16:43
PNL a racolat singurul primar pe care USR îl avea în Teleorman: „Lupta nu a fost deloc uşoară. Nu ne vom opri aici”

Primarul Marius Stanciu din comuna Drăgăneşti de Vede (32 de ani), singurul pe care USR îl avea în judeţul Teleorman, apare în fotografia postată de liberalul Pîrvulescu.

„PNL Teleorman și-a mărit echipa cu un nou primar, în persoana lui Marius Stanciu, tânărul care a câștigat primăria Drăgănești de Vede în toamna anului 2020. Marius a fost singurul primar USR-PLUS din județul nostru, iar lupta nu a fost deloc ușoară, având în vedere cei 28 de ani de mandat ai contracandidatului. De astăzi, Partidul Național Liberal are în Teleorman 49 de primari, mai mult decât PSD, și nu ne vom opri aici!”, a spus Pîrvulescu, potrivit G4Media.

”Îl asigur pe tânărul nostru edil de toată susținerea mea și a echipei PNL Teleorman pentru a duce la bun sfârșit ceea ce a promis comunității care i-a acordat votul de încredere”, a mai spus liderul liberal.

Fenomenul traseismului politici este cronicizat în România, cu racolări de parlamentari, primari și consilieri locali pe bandă rulantă.

Citeşte şi: EXCLUSIV| USR a plătit zeci de mii de euro agenției de media a PSD-ului lui Dragnea ca să îl defăimeze pe ministrul Bode în mediul online pe cazul BMW-urilor pentru MAI! Întrebat despre subiect Cătălin Drulă a mințit: “Nu avem contract cu această firmă!”