PNL Constanţa: Ne-am exprimat ferm pentru susţinerea moţiunii premierului Florin Cîţu

Partidul Naţional Liberal Constanţa a anunţat, joi, că va susţine moţiunea premierului Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL, precizând că acest vot ia în calcul atât soluţionarea crizei politice din România, dar şi interesele judeţului.

16 sept. 2021, 19:56
PNL Constanţa: Ne-am exprimat ferm pentru susţinerea moţiunii premierului Florin Cîţu

Organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal Constanţa a anunţat, joi, că va susţine moţiunea premierului Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL, precizând că acest vot ia în calcul atât soluţionarea crizei politice din România, dar şi interesele judeţului.

„Ne-am exprimat astăzi ferm pentru susţinerea moţiunii premierului Florin Cîţu. Din punctul meu de vedere, este un vot care ia în calcul atât soluţionarea crizei politice din România, interesele judeţului nostru cât şi interesele Partidului Naţional Liberal. Acesta este inclusiv un vot pentru continuarea colaborării foarte bune pe care Partidul Naţional Liberal a avut-o şi o are cu preşedintele Klaus Iohannis. Parteneriatul dintre noi reprezintă cheia dezvoltării şi modernizării României”, au anunţat reprezentanţii PNL Constanţa.

PNL Constanța a precizat că, după alegerea preşedintelui liberalilor, va fi găsită o soluţie pentru ca Guvernul să fie susţinut de o majoritate parlamentară clară.

„Asta înseamnă că imediat după alegerea noului preşedinte al Partidului Naţional Liberal, împreună vom găsi rapid o soluţie pentru ca actualul guvern să fie susţinut de o majoritate solidă şi clară în Parlament. Interesul nostru, nu doar al PNL ci şi al României, este să avem un guvern de dreapta, un guvern reformist, un guvern care să continue şi chiar să accelereze reformele structurale amânate prea multă vreme”, a explicat sursa citată.

 

 

 

 


loading...