PNL deschide cu Mihai Voicu şi Viorel Badea lista candidaturilor pentru diaspora

PNL a depus la Biroul electoral pentru românii din străinătate lista cu candidaturile pentru cele şase locuri de parlamentar - două de senator şi patru de deputaţi - rezervate pentru diaspora, capii de listă fiind vicepreşedintele Mihai Voicu pentru Camera Deputaţilor şi senatorul Viorel Badea pentru Senat.

11 oct. 2016, 12:53
PNL deschide cu Mihai Voicu şi Viorel Badea lista candidaturilor pentru diaspora

Actele necesare au fost depuse de către cei doi capi de listă, listele fiind complete şi cu câte doi supleanţi pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat. Pentru cele două posturi de senator, candidaţii PNL sunt Viorel Badea, preşedintele PNL Diaspora şi senator aflat deja la al doilea mandat, şi Petru Mihai Săbăilă, rezident în Spania.

Candidaţii PNL pentru cele patru locuri de deputat sunt: Mihai Voicu, vicepreşedinte al PNL; Alexandru Barbăroşie, preşedintele unui consiliu raional din Basarabia; Marius Ioan, rezident în Spania şi Gabriel Săvulescu, rezident în Germania.

”Am încercat să avem o acoperire cât mai largă a comunităţilor de români şi să aducem alături de noi oameni care cu adevărat înseamnă ceva pentru comunităţile în care trăiesc”, a declarat Viorel Badea, conform News.ro.

Principalul obiectiv al candidaţilor pentru diaspora este să obţină un nivel mai mare de reprezentare a comunităţilor de români în Parlament, dar şi în alte instituţii ale statului

”Am depus această candidatură cu un gând bun pentru milioanele de români care trăiesc în afara graniţelor ţării. Suntem dedicaţi proiectelor noastre pentru diaspora, acelor planuri pentru creşterea reprezentării lor, pentru îmbunătăţirea vieţii lor şi sunt convins că vom primi încrederea lor”, a spus Mihai Voicu.