PNL, EXECUTAT SILIT de proprii membri pentru DATORII din campaniile anterioare

Fostul lider al PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, a dat în judecată partidul pentru a-şi recupera banii cu care a finanţat anterior campaniile electorale ale partidului. Nici Relu Fenechiu nu este mai îngăduitor cu foştii săi colegi de partid, cerându-le şi el să-i plătească banii datoraţi.

25 aug. 2014, 10:55
PNL, EXECUTAT SILIT de proprii membri pentru DATORII din campaniile anterioare

Datoriile PNL către cei doi ar ajunge la uriaşa sumă de 3.000.000 €.

Mihai Volintiru, numit şef interimar la PNL Dâmboviţa în august 2012, dar neconfirmat ulterior în funcţie, a tot investit în campaniile electorale ale liberalilor însă nu şi-a mai văzut banii înapoi.

Sunt creanţe vechi pe care sper să le recuperez în instanţă pentru că partidul nu are nici o intenţie să le plătească”, a declarat Volintiru pentru România TV, adăugând că suma se ridică la 2.000.000 €.

Cu o parte din aceşti bani, a fost finanţată inclusiv campania prezidenţială din 2009 a lui Crin Antonescu. Volintiru a obţinut deja o decizie favorabilă pentru o parte din suma datorată şi, cum liberalii dâmboviţeni erau în criză de lichidităţi, Volintiru şi-a recuperat banii prin executarea silită a sediului.

La fel de nemilos este şi fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, care, deşi aflat în închisoare, pare a avea nevoie de milionul de euro pe care PNL trebuie să-l plătească firmelor sale. Administratorul unei firme a lui Fenechiu a cerut deja în instanţă recuperarea datoriei.

Citeşte şi La PSD au venit portăreii. Ponta, despre datoriile partidului