PNL îi cere lui Ciolacu să scoată corupţii de pe lista PSD pentru parlamentare. Moment amuzant cu Florin Cîţu la sediul PSD

Candidatii PNL Bucuresti au mers luni dimineaţă la sediul central al PSD. Liberalii vor să depună o scrisoarea deschisă adresata preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Cei de la PNL le cer social-democratilor să se dezică oficial de candidaturile celor cu probleme penale.

23 nov. 2020, 11:13
PNL îi cere lui Ciolacu să scoată corupţii de pe lista PSD pentru parlamentare. Moment amuzant cu Florin Cîţu la sediul PSD

PNL îi cere lui Ciolacu să scoată corupţii de pe lista PSD pentru parlamentare. Candidaţii PNL Bucureşti la alegerile parlamentare au mers, luni, la sediul central al PSD pentru a depune scrisoarea deschisă care îi este adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Liberalii susţin că PSD ”nu mai are dreptul moral de a conduce România”. ”Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi”, susţin liberalii, care-i cer lui Marcel Ciolacu se dezică de corupţii de pe listele PSD Bucureşti de la alegerile prezidenţiale.

Cum Violeta Alexandru este în izolare după ce a fost depistată cu COVID-19, Florin Cîţu a foat cel care s-a aflat în fruntea delegaţiei PLN care a mers luni dimineaţă la sediul PSD.

„Am venit azi aici pentru a-i spune lui Marcel Ciolacu să își asume toți corupții din PSD, că este partidul corupţilor si avem in fiecare zi dovezi ca este asa. Aceasta campanie este pentru a arata cum încearcă PSD să fure şi aceste alegeri. De asta am venit, să îi spunem lui Ciolacu să îşi asume lista de la Bucuresti. Îi vom lăsa aceasta scrisoare domnului Ciolacu, aşteptam să ia o decizie privind corupţii de pe listele PSD. Sunt dovezi în spațiul public.”, a spus ministrul Finanţelor, liberalul Florin Cîţu.

Deşii au anuntat că merg la PSD pentru a discuta cu Marcel Ciolacu, liberalii nici nu au vrut sa intre in curtea sediului pentru a-i preda personal șefului PSD scrisoarea prin care să ceară modificarea listei social-democraților de la alegerile parlamentare.

„De ce să intrăm în sediu? Suntem la sediul PSD, dăm scrisoarea la sediul PSD, domnul Ciolacu poate să o citească. Este o acțiune de conștientizare, că PSD nu se schimbă. Grindeanu cu OUG 13 este omul 2 în PSD”, a declarat Cîțu, la sediul PSD.

Citeşte şi: Florin Cîţu susţine că la Comisia Europeană s-a descoperit că în 2018 PSD a falsificat datele despre execuţia bugetară

Liberalii au adus la poarta PSD şi mai multe pancarte cu mesaje care fac referire la dosarul care îl vizează pe social-democratul Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1 şi candidat PSD la parlamentare.

Citeşte şi: Ce a descoperit DNA-ul în cazul Daniel Tudorache! Diamante şi bijuterii de sute de mii de euro! Sume uriaşe de bani pe numele fostei soţii şi al menajerei

 

Liderul deputaților PSD, după dosarul lui Daniel Tudorache: Sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL

Liderul deputaților PSD Alfred Simonis a declarat, la RFI, că PSD a făcut curățenie pe listele de candidați pentru alegerile parlamentare.

Întrebat ce efecte are anchetarea de către DNA a fostului primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, asupra PSD, în pragul alegerilor parlamentare, Alfred Simonis a răspuns: ”Cred că după ce se va depăși perioada aceasta a alegerilor, se va lua o decizie și în acest sens, pentru că noi ne-am propus înainte de a constitui listele și știți că la PSD nu veți găsi candidați pe liste cu probleme penale, în schimb, dacă ne uităm la PNL, veți găsi mulți candidați care au probleme din punct de vedere penal. Domnul Tudorache are această suspiciune, care a intervenit în perioada campaniei electorale”.

Liderul deputaților PSD s-a arătat deranjat de atenția pe care o primesc cazurile de social-democrați cu probleme penale, spre deosebire de cazuri similare de la alte partide.

„Mă deranjează că atunci când este cineva de la PSD cu o suspiciune cât de mică e un întreg eveniment, or când sunt zeci de candidați de la PNL cu probleme penale (…), sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL și nimeni nu pare să fie deranjat de acest lucru (…). PSD a făcut curățenie pe liste, înainte de a depune listele”, a spus Simonis.

 

PNL îi cere lui Ciolacu să scoată corupţii de pe lista PSD pentru parlamentare. Gabriela Firea: Lasati politica de gâgă si actiunile de șicanare de 2 lei!

„Alo, Domnii Orban, Tataru, Arafat!!! Colega voastra,, Violeta Alexandru Bau zisa Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare numar de someri, a anuntat acum 4 zile ca are Covid 19. Legea si regulile nu sunt valabile pentru toti românii? Ea are voie sa incalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anuntat ca ne face o vizita de campanie electorala. Daca e aptă de munca, de ce nu se duce la serviciu? Ca e platita din banii românilor!

Lasati politica de gâgă si actiunile de șicanare de 2 lei!

Cu astfel de actiuni ridicole ati reusit sa omorâți PNL in Bucuresti. La locale a iesit pe locul 3. Vreti pe 4 la parlamentare?

Munciti pentru oameni, gasiti solutii, aveti bugetul tarii pe mana si toate institutiile.

Nu va mai jucati cu viata romanilor! Ajunge cat v-ati batut joc de ei!

Doamna Bau, cand cresteti alocatiile, dar pensiile?

Cand va ocupati de firmele private care mor pe capete si sunt nevoite sa renunte la angajati?

Astea sunt problemele reale ale tarii!

Sunteti pe cale de disolutie cu cinismul si rautatea fata de oameni”, a scris Firea pe Facebook.

Ulterior, Gabriela Firea a revenit: „A fost utila postarea mea. L-au trimis pe Cîțu la actiuni penibile de campanie, in locul Doamnei Bau Alexandru. Adica au inlocuit tusea cu junghiul. Domnul DEFICIT se afla in treaba pe la portile noastre, in loc sa se duca la serviciu. La ora 10 nu a ajuns inca la munca! Pe banii românilor, face actiuni ridicole de campanie. Rusine!”