PNL o face praf pe Clotilde: „Mizerie, execuţie bugetară de sub 5%, şcoli în stare critică şi haos administrativ total”

PNL Sector 1 îi cere primarului Clotilde Armand să înceteze abuzurile, să respecte legea şi să dea drumul investiţiilor votate pentru cetăţenii din sector.

23 sept. 2021, 18:21
PNL o face praf pe Clotilde: „Mizerie, execuţie bugetară de sub 5%, şcoli în stare critică şi haos administrativ total”

Liberalii o mai acuză pe Clotilde Armand că este într-o continuă campanie de imagine, ceea ce ar explica faptul că, deşi nu a reuşit într-un an să rezolve nici problemele extrem de urgente din sector, insistă pentru proiecte îndrăzneţe, cum ar fi preluarea în administrare a mai multor bulevarde şi parcuri de la Primăria Capitalei.

”Între mizerie, execuţie bugetară ridicolă de sub 5% la capitolul investiţii în sectorul 1, şcoli în stare critică şi haosul administrativ total, primarul blochează toate proiectele importante pentru cetăţeni, doar pentru că nu se poate lăuda că ideile îi aparţin. În schimb, propune din nou basme în Consiliu, deşi se plânge că nu are bani, într-un exemplu perfect de disonanţă cognitivă: continuă astfel să solicite preluarea de mari bulevarde şi parcuri de la Primăria Capitalei, toate din zone ultra-centrale, pentru a putea să-şi continue campania de imagine”, a transmis PNL Sector 1.

Răspunsul lui Clotilde Armand: „Să-i lămurească Florin Cîţu pe elevi şi pe părinţi de ce n-au mobilier şi instrumente”

”Rectificarea bugetară nu a fost votată de consilierii PNL şi PSD. Astfel, cheltuielile de la centrul de vaccinare din complexul Romexpo nu vor putea fi plătite şi există un risc real ca acest centru să fie închis. Ceea ce au făcut astăzi aceşti consilieri inconştienţi se pedepseşte prin lege (zădărnicirea combaterii bolilor) – în plin val patru al pandemiei de Covid 19 şi într-o capitală care a intrat în scenariul roşu din cauza numărului de noi infectări cu Covid 19”, a scris, joi, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta anunţă că în proiectul de rectificare bugetară erau cuprinse toate solicitările de investiţii, reparaţii şi achiziţii ale unităţilor de învăţământ din Sectorul 1, conform solicitărilor făcute de directorii şcolilor.

De exemplu: Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” a solicitat 2 milioane de lei pentru achiziţionarea de instrumente muzicale pentru desfăşurarea de cursuri în noua clădire deschisă curând în fost sediu ADP Sector 1.

”Aceasta este realitatea din primărie. Aşa se răzbună PNL şi PSD pe elevi, aşa funcţionează USL în Sectorul 1”, a mai scris primarul din Sectorul 1.

Armand publică pe Facebook un biblioraft cu toate solicitările de investiţii de la şcolile din sector.

”Să-i lămurească acum domnul Florin Cîţu pe elevi şi pe părinţi de ce n-au mobilier şi instrumente. De ce nu se fac învestiţii în şcoli. Ruşine, PNL”, a mai scris Armand.

Citeşte şi:  VIDEO Dacian Cioloş, reacţie după ce l-a învins pe Barna în primul tur al alegerilor pentru preşedinţia USR-PLUS: „În 2023, înainte de alegeri, îmi voi da demisia”


loading...
Partenerii noștri