PNL, reacţie la pactul propus de Dăncilă: „Au pactul lor propriu pentru bunăstarea pilelor politice şi beizadelelor

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a propus tuturor partidelor un pact pentru bunăstarea partidelor politice. Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, susține că PSD a secătuit trei ani de zile România și au pactul lor propriu pentru bunăstarea pilelor politice și beizadelelor.

13 sept. 2019, 17:56
PNL, reacţie la pactul propus de Dăncilă: „Au pactul lor propriu pentru bunăstarea pilelor politice şi beizadelelor

”După trei ani de zile de secătuit România premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor și beizadelelor. Nicio măsură a guvernului Dăncilă nu a fost țintită pe fond pentru bunăstarea românilor. 

Ei au urmărit doar profit electoral, împărțirea banilor clientelar și supraviețuirea la cote de avarie a României. Atât. 
E o sfidare fără margini pentru orice om de bun simț din țara asta care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor.

Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament și la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar și usturător răspuns: să plece acasă!”, scrie Raluca Turcan.