PNL riscă să rămână pe drumuri. Sediul central este revendicat de către foştii proprietari

PNL riscă să-şi piardă sediul central al partidului de pe bulevardul Aviatorilor nr. 86, deoarece acesta se află în litigiu, fiind revendicat în instanţă de foştii proprietari, scriu jurnaliştii de la "Gândul".

18 mart. 2013, 08:54
PNL riscă să rămână pe drumuri. Sediul central este revendicat de către foştii proprietari

De altfel, PNL a pierdut anul trecut o parte din curtea sediului central, care a fost la rândul ei revendicată de foştii proprietari. Lângă sediul liberalilor a fost construit deja un imobil.”La momentul acesta, există un proces de revendicare pe rol pentru clădirea din Aviatorilor. Dacă justiţia va considera că trebuie retrocedat, evident că se pierde sediul din Aviatorilor” a spus pentru gândul secretarul general al PNL, Eduard Hellvig.

Pentru că riscă să rămână fără sediul central, conducerea PNL intenţionează să solicite un nou sediu la RA-APPS.

Hellvig a precizat că în acest moment, PNL plăteşte lunar o chirie către RA-APPS atât pentru sediul central din Aviatorilor, cât şi pentru cel al USL, situat pe bld Kiseleff nr. 57.

„Dacă sediul din Aviatorilor este în litigiu, sediul din Kiseleff nu este contestat. E prematur să discutăm dacă vom cumpăra sediul din Kiseleff pentru că nu ştim care ar fi suma exactă pentru sediu, dacă avem capacitatea financiară să-l achiziţionăm. Se va face o evaluare”, a precizat Hellvig.