PNL Sector 1, ultimatum pentru Clotilde Armand: Te aşteptăm la şedinţa de Consiliu cu raportul Curţii de Conturi!

Reprezentanţii PNL Sector 1 i-au transmis edilului Clotilde Armand că o aşteaptă şa şedinţa de joi a Consiliului Local cu raportul Curţii de Conturi, în contextul în care „primarul scandal al sectorului 1” ar putea chiuli, aşa cum face mereu.

18 aug. 2022, 14:16
PNL Sector 1, ultimatum pentru Clotilde Armand: Te aşteptăm la şedinţa de Consiliu cu raportul Curţii de Conturi!

Filiala PNL Sector 1 continuă conflictul cu primarul USR Clotilde Armand. Liberalii oacuză pe Clotilde Armand că „nu a reuşit nici până în prezent să coboare cu picioarele pe pământ şi să vadă realitatea în care se află comunitatea de care îşi bate joc: mizerie, şobolani, blocaje instituţionale şi ilegalităţi flagrante constatate de Curtea de Conturi”.

„Astăzi este o nouă ședință de Consiliu Local, la care cel mai probabil primarul scandal al sectorului 1 va chiuli, așa cum face mereu. Din păcate, Clotilde Armand nu a reușit nici până în prezent să coboare cu picioarele pe pământ și să vadă realitatea în care se află comunitatea de care își bate joc: mizerie, șobolani, blocaje instituționale și ilegalități flagrante constatate de Curtea de Conturi. O primărie complet blocată, în care interesul cetățenilor nu este nici măcar pe ultimul loc în lista de priorități.

Citeşte şi: Noul an şcolar riscă să aducă elevii în trei schimburi din cauza haosului birocratic de la primăria condusă de Clotilde Armand

Mesajul PNL Sector 1 este clar: Clotilde Armand, te așteptăm astăzi la ședința de Consiliu Local să le prezinți cetățenilor raportul integral al Curții de Conturi. Cum ai încălcat legea, de ce și ce măsuri ai luat. Te asigurăm că bucureștenii din Sectorul 1 vor afla oricum toate ilegalitățile comise în primărie, iar justitia își va face treaba.
Ne menținem poziția anunțată zilele trecute: consilierii locali PNL Sector 1 se vor ABȚINE ÎN BLOC de la toate proiectele propuse de Clotilde Armand până când Primăria Sectorului 1 va intra în legalitate. Raportul Curții de Conturi îi privește pe cetățeni, pentru că arată cum s-au cheltuit ilegal banii lor. De aceea el TREBUIE SĂ FIE PUBLIC!”, a transmis PNL Sector 1.

Citeşte şi: Sebastian Burduja, lider PNL Sector 1: Edilul Clotilde Armand este „crizatoarea perfectă”