Poarta Stelara se deschide. Ce aduce horoscopul de Sărbătorile de iarnă

Iata horoscop saptamanal pentru 14-20 DECEMBRIE 2020. Saptamana incepe in forta, cu evenimente importante ce fac preambulul unor evenimente si mai puternice, ce vor avea loc saptamana viitoare. Dar sa le luam pe rand.

14 dec. 2020, 18:51
Poarta Stelara se deschide. Ce aduce horoscopul de Sărbătorile de iarnă

Poarta Stelara se deschide. 

Luni, 14 decembrie, se da startul celor mai importante saptamani din 2020. Este ziua noilor inceputuri. Ziua in care ai sansa sa intelegi ce s-a petrecut in trecut si sa deschizi usa unor oportunitati uimitoare. Luni este ziua in care Luna noua in Sagetator genereaza eclipsa totala de Soare. Mai multe despre acest eveniment poti afla aici.

Horoscop karmic decembrie 2020. Iarna începe cu răceala emoțională pentru majoritatea zodiilor
Joi, 17 decembrie, Saturn intra in Varsator, iar doua zile mai tarziu (19 decembrie) il urmeaza un alt gigant al cerului, Jupiter. Ar mai fi de adaugat da Nodurile lunare, Mercur, Marte, Venus, Saturn, Jupiter, Soarele, Luna si Chiron au o activitate intensa in aceasta saptamana. Ne apropiem de legandara Era a Varsatorului! Si, DA, toate acestea se intampla inainte de Craciun.

Pregateste-te sa mergi cativa ani lumina inainte! Fiecare are propria sa Poarta Stelara.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, aceasta saptamana nu iti favorizeaza miscari subite si pripite, oricat de tentante sunt oportunitatile pe care le primesti. Nu ai nevoie sa iei acum decizii care sa iti aduca rezultate opuse fata de ce vrei. soarele intra in zodia ta pentru o luna, deci popularitatea iti este in crestere iar asta te satisface mult.

Luni este ziua ta norocoasa. Si Marti pare la fel, de fapt. Nu te grabi sa cumperi bilet la loto, nu e acel tip de noroc, insa observa cum micile lucruri par a iesi bine in calea ta. Este partial o reflectare a intregii energii pozitive pe care ai investit-o in ultimul timp. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau Miercuri, chiar si cele mai dure sarcini pot fi o ocazie de a contribui asa cum si cat poti. In weekend, ti-ar placea sa imprastii cu magie spre cat mai multi oameni posibil dar nu o sa iti incapa decat o cantitate finita. Tot este foarte bine.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, in ultimul timp poate ca te-ai simtit cu nivelul de energie mai scazut si trebuie sa faci efortul de a schimba asta altfel poti strica tot ce ai muncit. Aduna-ti puterile si paseste ferm pe cele doua picioare pe care le ai. Ceea ce gandesti este bine si corect, ai incredere in instinctul tau si nu mai apleca urechea la toate parerile. Astrele iti trimit influente pozitive si vei deveni mult mai activ si dinamic de-a lungul saptamanii.

Luni si Marti poti vedea chipuri noi in grupul tau social. Sunt vremuri de expansiune si deschidere, deci oamenii noi sunt si ei bineveniti cu contributia lor. Totusi, Miercuri si Joi, cuvintele de ordine sunt restrictia si disciplina. Vineri te poate gasi obosit, a fost totusi o saptamana lunga si obositoare insa Sambata te poti trezi inconjurat de muzica, cantat, dansat. Chiar daca tu nu esti genul muzical neaparat, lasa-te fermecat de aceasta energie muzicala. Si Duminica este o zi plina de energie !

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, saptamana aceasta ajuta oamenii din preajma ta sa iti vada abilitatile si sa aiba si mai mare incredere in tine. Planetele te fac sa fii mult mai pozitiv si optimist despre felul in care faci fata vietii in general. Aceasta stare buna si energie te ajuta sa pui la punct toate aspectele stagnante neglijate.

Stii cum se spune, orice este posibil daca iti pui in minte, dar nu ai nevoie doar de minte acum, ci si de energie. Nivelul de energie iti este normal Luni si Marti, dar Miercuri poti deveni hiperactiv. E destul sa te gandesti ca vrei sa fii vis-a-vis si pac, poti ajunge acolo. Ceea ce radiezi intoarce priviri pe Joi iar Vineri deja forta si rezistenta ta fac ca ceea ce parea imposibil sa devina posibil. Dar totusi, nimic nu se intampla peste noapte. Nu fii dezamagit ca energia si vointa nu sunt suficiente sa materializezi instant orice vrei. In weekend iti va veni ideea unui nou plan.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Poarta Stelara se deschide Horoscop DRAGOSTE saptamanal 14-20 DECEMBRIE 2020. Ce saptamana! O noua era incepe!
Horoscop dragoste saptamanal pentru 14-20 DECEMBRIE 2020. Incepe o saptamana tumultoasa, cu o eclipsa totala de Soare pricinuita de o Luna noua in Sagetator. Cateva zile mai tarziu, Saturn intra in Varsator, iar Jupiter il va urma doua zile mai tarziu. Peste alte doua zile urmeaza Marea intalnire a Gigantilor cerului, eveniment ce nu a mai avut loc din secolul al XV-lea. Nu e de gluma, mai ales cand e vorba de dragoste. Cu atat mai mult cu cat Chiron, aflat in Berbec isi incepe stationarea directa. Marele vindicator mai are cateva cuvinte de spus pana la finalul anului. O noua era incepe!

Poarta Stelara Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Indiferent cat de tentant ti se poate parea, aceasta nu este o saptamana in care sa te complaci intr-o aventura sexuala fara griji si riscuri cu cineva. Nu numai ca te vei zbate cu ideea ca actionezi impotriva valorilor tale morale, dar situatia se anunta a fi destul de periculoasa pentru tine. Evit-o ! Daca esti intr-o relatie, atunci este posibil sa ai o dificultate sa iti aperi sau mentii punctul de vedere, daca partenerul se comporta intr-un mod care nu este aliniat cu credintele tale. Oricum, adevarul este ca tacerea ta va duce la acumulare de resentimente. Deci vorbeste !

Horoscopul dragostei Taur
S-ar parea ca ai prea multa energie sexuala pentru binele tau in aceasta saptamana ! Este posibil sa emani un mare magnetism sexual si la locul de munca si sa nici nu realizezi. In unele cazuri, ai putea avea chiar de-a face cu o situatie in care cineva cu autoritate sa sara calul si sa te hartuiasca. O alta posibilitate este ca te vei surprinde atras de seful tau sau de alta autoritate din cariera. Nu te complace in acest sentiment, te va arde cu siguranta.

Horoscop dragoste Gemeni
Daca te zbati cu actualul tau scenariu de iubire si nu stii cum sa procesezi situatiile sau ce decizii sa iei, in aceasta saptamana este bine sa vorbesti cu prietenii tai. Intreaba-i care este inspiratia pe care ti-o pot oferi pentru ca vei fi surprins despre cat de clar iti pot prezenta acestia o noua perspectiva pentru tine. Fii atent totusi, ei nu vor inveli in zahar sfatul lor. De fapt, poate ca nu iti va placea ce vei auzi. Adevarul, totusi, este cel ce trebuie auzit. Asculta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.