Poeziile lui VADIM, cântate de MANELIŞTI. Tribunul, deranjat că „Mulţumesc, iubită mamă” a ajuns manea

Poeziile scrise de Corneliu Vadim Tudor au fost preluate de manelişti. Adi de la Vâlcea sau Gabi de la Oradea sunt câțiva dintre maneliștii care au împrumutat în cântecele lor versurile scrise de Tribun.

17 iul. 2014, 08:55
Poeziile lui VADIM, cântate de MANELIŞTI. Tribunul, deranjat că „Mulţumesc, iubită mamă” a ajuns manea

Versuri scrise de Corneliu Vadim Tudor au ajuns subiect de cântec pentru manelişti precum Adi de la Vâlcea, Daniela Gyorfi, Adriana Popescu sau Gabi de la Oradea, scrie click.ro. Aceştia au preluat o melodie cântată de Marian Nistor, pe versurile lui Vadim Tudor, şi au transformat-o în manea. Acum, aceştia trebuie să plătească, iar suma nu e deloc mică: 400 de milioane de lei vechi.

Aproape zi de zi, la posturi de radio sau la TV, se difuzează muzică pe versuri de-ale mele, în frunte cu «Mulţumesc, iubită mamă», cântată de Mirabela Dauer pe muzica lui Marian Nistor. Are 31 de ani acel cântec. Mai e unul, «Fă-mă, Doamne, o lacrimă », tot pe versurile lui Marian Nistor. A fost preluat de unu… care pretinde că e a lui şi care a transformat-o în manea. A fost dat în judecată de Marian Nistor, deşi eu l-am rugat să nu facă asta. A câştigat, şi ăia trebuie să ne dea 400 de milioane: 200 compozitorului, 200 poetului”, a declarat Vadim.

Adi de la Vâlcea recunoaşte că a pierdut procesul cu Marian Nistor, dar susţine că, la început, a crezut că totul e o glumă de-a Tribunului. „Nu mi-am trimis avocat, am crezut că e o glumă. M-am bazat că domnul Vadim este cine este şi e mai glumeţ, dar s-a îngroşat gluma. Habar nu am avut că melodia e compusă de Marian Nistor, iar că versurile sunt ale domnului Vadim nici atât. Gabi de la Oradea mi-a spus că sunt versurile lui, Am înţeles că sunt vreo 40.000 de lei, care se împart la trei case de producţie„, a declarat Adi de la Vâlcea.

CITEŞTE ŞI VADIM TUDOR candidează din nou la Preşedinţia României

 

loading...