Poftiţi la muncă. Pe cine pune Nea Mărin la treabă în noua emisiune. Apariţie surpriză a unei vedete

Pe lângă emisiunile consacrate, telespectatorii Antena 1 vor avea parte în această toamnă şi de un show surpriză, care este pe cale să înceapă! Nea Mărin a convocat deja vedetele pe care le-a purtat prin ţară la filmări. Ultimele "victime" ale sale sunt Vica Blochina şi Ramona Bădescu.

08 nov. 2016, 09:45
Poftiţi la muncă. Pe cine pune Nea Mărin la treabă în noua emisiune. Apariţie surpriză a unei vedete

Noutatea acestui sezon este faptul că Nea Marin va avea o nouă emisiune în grilă, şi anume „Poftiţi la muncă”, un nou show care nu va fi cu mult diferit de ceea ce aţi văzut până acum pe micile ecrane de la Antena 1, scrie click.ro.

Citeşte şi Poftiţi la muncă. Nea Mărin pune vedetele la treabă într-o nouă emisiune

Printre concurenţii pe care îi va pune la treabă se numără gemenele Cheeky Girls, Monica şi Gabriela Irimia (34 de ani), Daniela Crudu, dar şi ultimele venite în gaşcă Vica Blochina şi Ramona Bădescu. Cele două vedete s-au fotografiat împreună la filmări, iar blonda chiar le-a arătat fanilor că ştie „să mulgă cu stil”.

Citeşte şi Liviu Vârciu a ajuns la SPITAL. Ce diagnostic au pus MEDICII

Liviu Vârciu nu lipseşte nici el din formatul noii emisiunii, doar că acum a trecut la o etapă superioară. După numeroasele colaborări cu zbirul Nea Marin, el se va ocupa de coordonarea vedetelor din show. La muncă vor mai fi puse și alte nume sonore, printre care îi amintim pe Dan Helciug, Anamaria Prodan şi Oana Roman.