POLI TIMISOARA – ASTRA 1-3 UPDATE

Echipa Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I.

09 aug. 2015, 14:51
POLI TIMISOARA – ASTRA 1-3 UPDATE

POLI TIMISOARA – ASTRA 1-3. Golurile învingătorilor au fost marcate de Enache ’35 din penalti, Boldrin ’67 şi I. Roşu ’90, în timp ce pentru gazde a înscris Rufino, în minutul 57.

0-1: Enache a transformat penaltiul acordat de arbitrul Marcel Bîrsan după un fault în careu comis de Cânu asupra lui Florea.

1-1: Belu a centrat din partea dreaptă şi Rufino a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap de la 6 metri.

1-2: Boldrin a şutat uşor de la 25 de metri, Pap a încercat să prindă balonul, dar l-a scăpat în poartă printre picioare.

1-3: Enache a pătruns în partea stângă, a centrat în careu şi Iulian Roşu a înscris cu un şut din întoarcere de la 7 metri.

 

După calificarea de răsunet în dauna celor de la West Ham United, Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a decis să-și menajeze mai mulți jucători pentru meciul de la Timișoara. Tehnicianul susține că nu a luat această decizie pentru a pregăti meciul cu Steaua mai bine, ci doar pentru a-și odihni jucătorii îanintea dublei cu Alkmaar.

 

De partea cealaltă, bănățenii țintesc a doua victorie a sezonului, mai ales în condițiile în care oaspeții vor alinia o formulă din care fac parte multe rezerve.

POLI TIMISOARA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE. Echipele probabile

Poli Timișoara: Pap – Belu, Luchin, Scutaru, D. Popescu – Curtean, Melinte, Fernando Llorente, Zicu – Javi Hernández, Elek

Astra Giurgiu: Gavrilaş – Pedro Queiros, Dandea, Oros, Ricardo Alves – Seto, Lovin – Enache, Boldrin, De Amorim – Alibec