Poliția a dat verdictul în cazul accidentului lui Gigi Becali. Ionuț Luțu este vinovat: ce măsură au luat oamenii legii

Ionuț Luțu, cel care conducea Maybach-ul în momentul accidentului în care a fost implicat Gigi Becali, a fost găsit vinovat de polițiști. Fostul fotbalist a rămas fără permis!

30 nov. 2021, 12:45
Poliția a dat verdictul în cazul accidentului lui Gigi Becali. Ionuț Luțu este vinovat: ce măsură au luat oamenii legii

Poliția a dat verdictul în cazul accidentului lui Gigi Becali. Ionuț Luțu a rămas fără permis pentru următoarele două luni din cauza nerespectării regulilor privind prioritatea de trecere, fapt care a produs un accident de circulație din care au rezultat pagube materiale. Celălalt şofer implicat în accident, deținător al unui Logan, a fost găsit cu o alcoolemie de 0,18% și a rămas fără permis pentru următoarele trei luni!

Poliția a dat verdictul în cazul accidentului lui Gigi Becali

Luni dimineața, în jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor – Aleea Alexandru, în care au fost implicate două autovehicule. La volanul unuia dintre autoturisme s-a aflat Ionuț Luțu, iar lângă el Gigi Becali, care a plecat imediat spre casă.

Gigi Becali, prima reacție după accidentul rutier din București. „A intrat unul în Luțu. A venit Miliția!”

Un martor la accident a oferit primele detalii de la fața locului. „Am fost în spatele lui. Era cu Maybach-ul. Venea dinspre Piața Aviatorilor si a făcut stânga pe dublă continuă, iar Loganul venea dinspre Victoriei, a vrut să intre pe acea stradă si a tăiat fața Loganului. Am anunțat echipajul de la Piața Victoriei și au plecat către accident”, a spus martorul, conform ProSport.