Poliţia a deschis o anchetă, după ce un tânăr a reclamat că a fost bătut de un paznic, la Spitalul Judeţean Târgovişte

Un conflict între un paznic de la Spitalul Judeţean Târgovişte şi un tânăr care a vrut să intre în incinta unităţii sanitare a avut loc duminică seara, Poliţia deschizând dosar penal în acest caz după ce vizitatorul a sesizat că ar fi fost lovit.

27 aug. 2018, 11:52
Poliţia a deschis o anchetă, după ce un tânăr a reclamat că a fost bătut de un paznic, la Spitalul Judeţean Târgovişte

”În cursul serii de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de un tânăr, din Malu cu Flori, cu privire la faptul că a fost agresat de agentul de pază de la o unitate spitalicească din localitate. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu privind accesul în spital, partea vătămată ar fi fost lovită în zona feţei de către agentul de pază, fără a suferi vătămări”, a precizat IPJ Dâmboviţa, într-un comunicat remis luni presei.

Agentul de pază a declarat faptul că tânărul l-ar fi agresat în timp ce încerca să-l oprească să intre în incinta unităţii medicale, menţionează sursa citată.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă şi lovire sau alte violenţe. La finalizarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin unitatea de parchet competentă, a menţionat sursa citată.