Poliția a descins în forță în clubul Loft din Predeal. Mascații au spart cheful petrecăreților VIDEO

Poliția a descins în clubul Loft Susai, cel mai de fițe local din Predeal. Autoritățile au vrut să se asigure că petrecăreții respectă măsurile de siguranță împuse de pandemie.

27 nov. 2021, 23:08
Poliția a descins în forță în clubul Loft din Predeal. Mascații au spart cheful petrecăreților VIDEO

Poliția a făcut o vizită neașteptată la clubul Loft Susai, un club de fițe din Predeal, care atrage foarte mulți turiști. Autoritățile au spart petrecerea pentru a verifica dacă cei prezenți respectă măsurile de siguranță împotriva virusului Sars-Cov-2.

Grupuri infracţionale specializate în proxenetism, destructurate de DIICOT. Un interlop trezit din somn cu mascații în casă: ”Băi, chem poliția!” VIDEO

Weekend-ul de 1 Decembrie a dat liber la distracție, astfel că tot mai mulți români au plecat să se relaxeze la munte și să se bucure de venirea sezonului de iarnă.

Unul dintre cele mai populare localuri din zona montană este clubul Loft Susai din Predeal, recunoscut pentru chefurile care obișnuiau să țină până dimineața.

Zeci de oameni ai legii, polițiști și jandarmi, au dat buzna în local chiar atunci când părea că petrecerea este în toi. Cei prezenți au fost extrem de surprinși de „intrușii”, care și-au croit drum printre petrecăreți pentru a se asigura că toată lumea respectă normele de igienă sanitară, impuse de pandemia de Covid-19.

Unul dintre polițiști chiar îl atenționează pe un bărbat mai „neatent” să poarte masca corect, pentru siguranța tuturor, „”dacă tot porți mască, poart-o așa cum trebuie!”, relatează CanCan.ro. unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Poliţia de frontieră din Austria a descoperit în bagajele a 25 de moldoveni plecaţi la muncă în Franţa 1,2 tone de mâncare şi băutură

Echipa mobilă a Biroului Vamal din Austria a trecut la controlul vehiculului în care se aflau 25 de cetățeni moldoveni care plecau la muncă în Franța, după ce au fost primite niște informații, potrivit Heute.

În compartimentele pentru bagaje ale autocarului au fost descoperite pachete cu mâncare și băutură care cântăreau 1,2 tone. Pachetele fuseseră, în parte, preluate de cei trei șoferi la plecare, dar majoritatea aparțineau celor 25 de călători.

Poliţia, atacată cu focuri de armă de antivaccinişti. Revoltele se extind în teritoriile Franţei de peste mări VIDEO

În pachete au fost găsite aproximativ 510 kilograme de carne și pește, 84 de kilograme de brânză, dar și legume, iar o parte din ele erau deja alterate. De asemenea, au fost găsiți și 304 litri de alcool.

Gernot Blümel, ministrul de finanțe al Austriei a declarat: „Reglementările stricte de import pentru alimente de origine animală și vegetală există dintr-un motiv întemeiat: împiedică apariția epidemilor și a bolilor”.

Marfa a fost confiscată, apoi distrusă, iar șoferii au fost amendați cu 1.300 de euro.