Poliţia a descins la un club din Liga 1. Există suspiciuni de delapidare

Poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi au ridicat în cursul zilei de miercuri, de la sediul clubului de fotbal AFC Dunărea Călăraşi, mai multe dosare care vizează activitatea din perioada 2014-2016 şi care fac obiectul unui dosar de delapidare.

15 mai 2019, 11:32
Poliţia a descins la un club din Liga 1. Există suspiciuni de delapidare

Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga a 3-a, iar mai apoi a promovat în Liga a 2-a’‘, se arată în comunicat.

Dunărea Călăraşi, aflată la primul său sezon în Liga 1, ocupă locul 13, penultimul (retrogradabil), cu patru etape înaintea finalului sezonului. În etapa a 10, Dunărea-FC Botoşani 0-2.

Dosarul este unul mai vechi. În februarie 2017, poliţiştii au descins prima dată la sediul clubului şi au ridicat mai multe documente. „Din câte am înţeles, este un dosar penal deschis pentru persoane. Le-am pus la dispoziţie documentele de achiziţii din perioada 2014-2016, cu fişe, cu facturi, absolut tot. Bine, ei oricum ştiau ce caută„, declara la vremea respectivă grupării, preşedintele Bogdan Leu.