Poliţia de Frontieră Română, parodie la clipul viral „Bă, Cristi”, pe Facebook: „Cristi, lasă-te de contrabandă” VIDEO

Poliţia de Frontieră Română a postat, marţi, pe Facebook o parodie proprie la clipul viral cu "Bă, Cristi". Filmuleţul amuzant postat cu titlul "Cristi, lasă-te de contrabandă!" prezintă cum agenţi ai poliţiei de frontieră prind în flagrant contrabandişti. 

26 ian. 2016, 16:00
Poliţia de Frontieră Română, parodie la clipul viral „Bă, Cristi”, pe Facebook: „Cristi, lasă-te de contrabandă” VIDEO

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Române au alăturat clipului, devenit la rândul său viral, şi mesajul „Știți filmulețul viral cu Cristi? Noi îl prindem zilnic pe «Cristi»”. 

Într-un mesaj la fel de amuzant, postat de această dată de Ministerul Afacerilor Interne, este anunţat faptul că Smiley şi-a pierdut buletinul, iar acum se folosesc de o piesă în vogă a artistului pentru a-i informa pe cetăţeni ce au de făcut în caz că nu-şi mai găsesc documentele de identitate.

MAI este alături de Smiley şi de toţi cei care şi-au pierdut buletinul„, anunţă ministerul e pagina sa de Facebook.

În luna decembrie, ‪‎Smiley‬ ne-a anunţat că şi-a PIERDUT BULETINUL. Având în vedere că a trecut o lună şi cunoscutul cântăreţ nu ne-a anunţat că şi-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toţi cei care se află în aceeaşi situaţie, că pot găsi lista documentelor necesare obţinerii unui nou act de identitate accesând pagina: depabd.mai.gov.ro„, mai scrie MAI pe Facebook.