Poliţia din Manchester a percheziţionat un bloc din apropierea staţiei de metrou Piccadilly

Poliţia din Manchester a efectuat, miercuri, percheziţii într-un bloc de locuinţe aflat în vecinătatea staţiei de metrou Piccadilly, iar zona a fost închisă temporar, notează site-ul The Guardian.

24 mai 2017, 13:43
Poliţia din Manchester a percheziţionat un bloc din apropierea staţiei de metrou Piccadilly

„Ofiţerii au desfăşurat în această după-amiază percheziţii la o adresă aflată în centrul oraşului Manchester, în cadrul investigaţiei privind incidentul oribil care a avut loc la Manchester Arena. Percheziţiile nu s-au încheiat încă. Pentru a le desfăşura în siguranţă, am închis temporar o staţie de metrou, care a fost între timp redeschisă”, se arată într-un comunicat al poliţiei din comitatul Greater Manchester.

Locuitorii din zonă au descris că poliţişti înarmaţi şi bărbaţi care purtau cagule au pătruns în clădirea Granby House de pe strada Granby Rox. Ulterior, rezidenţii acesteia au fost evacuaţi, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Sălile de spectacole, cluburile şi discotecile sunt ţintele preferate ale teroriştilor islamişti

O femeie a precizat că a fost declanşată alarma de incendiu, înainte ca „poliţişti şi militari” să pătrundă în clădire. Potrivit acesteia, un apartament aflat la etajul al treilea a fost vizat de percheziţii.

Pe de altă parte, poliţia din Manchester a anunţat că a stabilit identitatea tuturor victimelor atentatului din sala de concerte Manchester Arena.


loading...
Partenerii noștri