Poliţia Ilfov a sesizat Parchetul Buftea în cazul poliţiştilor chemaţi la crima din Militari

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a fost sesizat în cazul tinerei ucise cu sânge rece de tatăl ei vitreg. Poliţiştii chemaţi să intervină în cartierul rezidenţial din Ilfov sunt cercetaţi pentru posibile fapte de neglijenţă în serviciu.

21 nov. 2016, 09:33
Poliţia Ilfov a sesizat Parchetul Buftea în cazul poliţiştilor chemaţi la crima din Militari

Poliţia Ilfov a sesizat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea pentru posibile fapte de neglijenţă în serviciu în cazul poliţiştilor chemaţi să intervină în cartierul rezidenţial din Ilfov de către tânăra care ulterior a fost înjunghiată de către tatăl său vitreg, scrie Mediafax.

La începutul săptămânii trecute, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov a dispus o anchetă internă pentru a se stabili modul în care au intervenit agenţii în cazul tinerei care a fost înjunghiată de tatăl vitreg. Fata apelase 112 înainte de a fi ucisă, o echipa deplasându-se la faţa locului.

Reprezentanţi ai IPJ Ilfov au declarat atunci că inspectorul şef al instituţiei a dispus să fie verificat dacă poliţiştii trimişi la faţa locului, înainte de momentul crimei, au intervenit corespunzător situaţiei.

Fata a fost înjunghiată mortal de tatăl său vitreg în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, în jurul orei 03.00. Înainte de acest moment, tânăra sunase la numărul de urgenţă 112, reclamând violenţe din partea bărbatului. La apartamentul tinerei a fost trimisă o echipă de poliţişti cărora fata le-ar fi spus că a fost ameninţată cu moartea. După declaraţii luate ambelor părţi şi cu promisiunea tatălui vitreg că o va lăsa în pace, agenţii au plecat. După câteva minute bărbatul s-a întors, atacând-o mortal pe fată şi rănindu-l pe iubitul acesteia.

Bărbatul a fost ulterior arestat preventiv de Tribunalul Ilfov, sub acuzaţia de omor şi tentativă de omor. Surse judiciare au declarat că bărbatul şi-a recunoscut fapta.

Vezi si: Şi-a prins soţia în pat cu cel mai bun prieten. Cum S-A RĂZBUNAT


loading...