Poliţia Română va fi dotată cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan şi Dokker

Poliţia Română va fi dotată cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan şi Dokker, după ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achiziţie şi furnizare, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne. 

03 iun. 2020, 17:54
Poliţia Română va fi dotată cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan şi Dokker

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, s-a întâlnit cu o delegaţie condusă de Christophe Dridi, directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza calendarul de livrare şi a prezenta noile modele de autospeciale care vor intra în dotarea Poliţiei Române.

„Pentru Poliţia Română este esenţial să creştem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliţie din ţară, întrucât ştim foarte bine că reducerea timpilor de intervenţie operativă salvează vieţi. Dorinţa noastră este de a proteja angajaţii Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor şi de avea în dotare autovehicule noi şi performante produse în România, pentru toate intervenţiile noastre” a declarat Vela, potrivit comunicatului.

Toate autovehiculele care vor fi achiziționate sunt dotate cu sisteme acustice și vizuale, dar și alte dispozitive specifice muncii de poliție. Contractele de achiziție și furnizare vor fi încheiate pe 5 iunie, anunță MAI. Mașinile prezentate ministrului de Interne cuprind și noile mașini Duster inscripționate cu noua grafică pe care Poliția ar urma să o folosească pe mașinile sale, la propunerea lui Marcel Vela. Grafia schimbă complet designul de până acum al poliției și seamănă cu mașinile utilizate de alte state din Europa, precum Germania sau țările nordice.

Citeşte şi Dacia Sandero a fost cea mai înmatriculată maşină în Spania în luna mai: S-au înregistrat 1.570 de clienţi noi


loading...
Partenerii noștri