Politica l-a înnebunit: Un aspirant la Primărie şi-a ucis soţia şi cei doi copii, apoi s-a sinucis

Un cetăţean din localitatea Anglet, din departamentul francez Pyrenees-Atlantic şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii ai săi, apoi şi-a luat viaţa înainte ca poliţia să îl aresteze.

21 iun. 2016, 20:43
Politica l-a înnebunit: Un aspirant la Primărie şi-a ucis soţia şi cei doi copii, apoi s-a sinucis

Tragedia s-a produs marţi, într-o locuinţă dintr-un cartier din Anglet. În jurul orei locale 18:00, în scurt timp după incident, forţele de poliţie au confirmat moartea a doi copii – o fetiţă de 11 ani şi un adolescent de 16 ani – precizând că aceştia fuseseră ucişi chiar de tatăl lor, Frederic Deval, care îşi omorâse şi soţia. Ulterior, până la sosirea poliţiei, bărbatul şi-a luat zilele, informează France 3 Aquitaine.

Bărbatul era un fost candidat al UMP la primăria oraşului, potrivit iTELE. Locuia în Anglet şi fusese comerciant şi patronul unei discoteci.

Frederic Deval era cunoscut pentru activităţile sale politice. Fost militant în cadrul UMP-Les Republicains, el fusese înlăturat din campania pentru municipalele din 2014, din Anglet. În septembrie, fusese condamnat de tribunalul din Bayonne într-un dosar în care îi aducea acuzaţii actualului primar al localităţii.