Politician de 54 de ani, împuşcat în tren. Acum câteva luni o tânără îl acuzase de viol

Publicat: Marţi, 08 Ianuarie 2019 14:57 // Actualizat: Marţi, 08 Ianuarie 2019 14:57 // Sursa: romaniatv.net

Politicianul indian Jayantilal Bhanusali, fost parlamentar în Ansamblul Legislativ al statului Gujarat, a fost asasinat în trenul cu care călătorea la Ahmedabad. El avea 54 de ani.

Jayantilal Bhanusali călătorea la clasa întâi, într-un vagon cu aer condiţionat, când atacatorul a pătruns în vagon şi a tras două focuri care l-au nimerit în plin: unui i-a intrat în ochi, celălalt i-a penetrat pieptul. Moartea politicianului a fost instantanee.

Bhanusali călătorea cu Sayji Nagri Express, de la Bhuj la Ahmedabad, incidentul petrecându-se între staţiile Kataria şi Surjabari. Imediat ce au descoperit crima, şefii trenului au oprit garnitura într-una din staţii, traficul fiind blocat pentru mai bine de două ore.

Membru în Parlamentul statului Gujarat între anii 2007 şi 2012, Bhanusali a fost acum câteva luni în centrul unui imens scandal, în urma căruia a scăpat nevinovat. El a fost acuzat de o tânără de viol, aceasta acuzându-l că a atras-o într-o cursă prin promisiunea că îi va găsi un loc de muncă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7320
RON
16 Jul
noapte 15 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H